Εύη Βατίδου: Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει

Εύη Βατίδου: Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει

«Θέλω ο Αλέξης να είναι ευτυχισμένος» δήλωσε

vatidou-kougias
Η Εύη Βατίδου, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, ξεκαθάρισε για τις φήμες περί επανασύνδεσης και τόνισε ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η επανασύνδεση είναι ένας πάρα πολύ σωστός ορισμός. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι κάποτε όταν έχουν ίσως απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά, άρα είναι απόλυτο σωστό αυτό. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει τώρα συμβεί. Διότι εγώ παιδιά, δεν πρόκειται για κάποια επανασύνδεση όπως καταλαβαίνετε κινητής τηλεφωνίας. Εγώ είμαι μαμά, μαμά του Χρήστου και της Μάιρας, είμαι η πρώην κυρία Κούγια, πάντοτε η Εύη Βατίδου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, όπως αντιλαμβάνεστε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcsrrplejgh)

Στη συνέχεια, σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της ότι ενοχλείται η σύντροφός του με τις φήμες περί επανασύνδεσης, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω γι' αυτά τα πράγματα. Ξέρω αυτά που μου λέει ο Αλέξης εμένα απευθείας. Σήμερα, κανένας δεν έχει κάνει ερώτηση την ερώτηση που μου κάνεις εσύ αυτή τη στιγμή. Ο Αλέξης είναι ένα μέλος της οικογένειάς μου, το καταλάβατε;».

Και πρόσθεσε: «Εγώ νόμιζα ότι με είπε υψηλότατη, δεν έχω καταλάβει. Ωραία, εντάξει εμείς θέλουμε να είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος σε ό, τι επιλογή και αν κάνει. Δεν έχω καμία δουλειά, δεν έχω καμία σχέση εγώ με όλο αυτό».

Αλέξης Κούγιας για την Εύη Βατίδου και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης: Έχω σχέση, μου δημιουργεί πρόβλημα

Ο Αλέξης Κούγιας έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου.

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε, μέσα από την εκπομπή «Happy Day» την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, που μίλησε για ενδεχόμενο επανασύνδεσης μεταξύ τους.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbyvmm7ccup)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εδώ και αρκετά χρόνια, έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα, γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω κι εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης».

Αναφορικά με τη δήλωση που έκανε η Εύη Βατίδου, στην οποία υποστήριξε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, ο ίδιος είπε: «Δεν απάντησα σε αυτή τη δήλωση. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Μόνο καλό έχω κάνει στην Εύη Βατίδου».

Τέλος, δήλωσε: «Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα και δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

To αντίο των διεθνών ΜΜΕ στον Χένρι Κίσινγκερ και το πανηγυρικό «στα τσακίδια» του Rolling Stone

Στην Αμαλιάδα ο μεγάλος τυχερός των 7,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Έδωσε 3 ευρώ για το χρυσό δελτίο

Δύσκολη βραδιά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Europa League - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης