Η Εύη Βατίδου έκανε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά τη σύλληψή της για το περιστατικό στη Γλυφάδα.
Το πρώην μοντέλο ανέφερε αρχικά πως η υπόθεση «έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης πλέον».
Στη συνέχεια, μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της και την υποστήριξε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx0uxczkf5dd)
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή» είπε και πρόσθεσε:
«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δεν με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.