Κώστας Μαρτάκης: «Θαυμαστής μου έχει κάνει το πρόσωπό μου τατουάζ στην πλάτη του»

Κώστας Μαρτάκης: «Θαυμαστής μου έχει κάνει το πρόσωπό μου τατουάζ στην πλάτη του»

«Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο» λέει ο τραγουδιστής για τους θαυμαστές του

kostas-martakis
Ο Κώστας Μαρτάκης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί ανά διαστήματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Θαυμαστής μου έχει κάνει το πρόσωπό μου τατουάζ στην πλάτη του».

«Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Κάθε εβδομάδα, έβαζα καινούριες. Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, αλλά επειδή ήταν πολύ μικρή, δεν το έκανα. Έχουν ανέβει στη σκηνή ενώ τραγουδούσα, αλλά δεν μπορείς να φερθείς άσχημα. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvv6a3fz0fo9)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και το ενδεχόμενο να επιστρέψει. «Η τηλεόραση μου λείπει. Φλερτάρω κάθε χρόνο με την ιδέα. Όταν κάνω κάτι, θα ήθελα να ήταν κάτι καλό και να έχει απήχηση. Δεν έχω κόμπλεξ να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Κάτι επιτυχημένο εξαρτάται από όλη την ομάδα», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και το θέμα της απιστίας σε μια σχέση. «Δεν συγχωρώ την απιστία σε μια σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μια σχέση. Το σεξ δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο για εμένα, θα προτιμούσα τον συνδυασμό με έρωτα για να είναι υγιής μια σχέση», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή στον Κηφισό στο ύψος του Ρέντη - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Οργή στην Ινδία για το βίντεο με 12χρονη που είχε βιαστεί να ζητά βοήθεια και κανείς να μην ενδιαφέρεται

Άστατος σήμερα ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης