Ο Κώστας Μαρτάκης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!». Ο γνωστός τραγουδιστής επίσης σχολίασε το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.
Αρχικά, για το πώς ήταν ως παιδί, ο τραγουδιστής είπε: «Ήμουν πολύ ατίθασος, πειραχτήρι και ασταμάτητος. Μου έλεγε η μάνα μου πως ακόμα και στον ύπνο μου δεν σταματούσα να κινούμαι. Είχα και ένα αγγελικό πρόσωπο, οπότε ξεγελούσα τους πάντες».
«Χωρίς εκείνη δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Θυσίασε πολλά πράγματα για τα παιδιά της. Ήταν πολύ υποστηρικτική», πρόσθεσε στη συνέχεια για τη μητέρα του.
Για το αν θα ήθελε να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε: «Από μικρός το έλεγα αλλά, όσο περνούν τα χρόνια, νομίζω πως ολοένα απομακρύνομαι από αυτή τη σκέψη. Έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη και να κάνω παιδιά. Αγαπώ πολύ τα παιδιά αλλά παράλληλα με αγχώνει και η τεράστια ευθύνη που έχουν».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.