Τέιλορ Σουίφτ: Η πρώτη κοινή εμφάνισή της με τον Τράβις Κέλσι

Τέιλορ Σουίφτ: Η πρώτη κοινή εμφάνισή της με τον Τράβις Κέλσι

Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε παιχνίδι του σταρ του NFL

swift_-_kelce__1_
Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί. Το ζευγάρι καταγράφηκε σε βίντεο να φεύγει μαζί από το παιχνίδι του Κελς, μετά τη νίκη των «Kansas City Chiefs» επί των «Chicago Bears» την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.
Το βίντεο σηματοδότησε την πρώτη κοινή θέαση του ζευγαριού από τότε που ξέσπασαν οι φήμες ότι ήταν σε σχέση στις αρχές του μήνα. Τη σχέση επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες ο αδελφός του αθλητή.

Παρά το γεγονός ότι τους βιντεοσκόπησαν, ο σταρ αθλητής και η ποπ σταρ φάνηκαν να είναι σε πολύ καλή διάθεση καθώς χαιρέτησαν τους θαυμαστές κατά την έξοδό τους από τον χώρο. Και παρόλο που το φημολογούμενο ζευγάρι δεν κρατιόταν από το χέρι, περπατούσαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.
Κλείσιμο

Η στιγμή ήρθε αφού η Σουίφτ εθεάθη σε μια ιδιωτική σουίτα στο Arrowhead Stadium στο Kansas City, Mo., μαζί με τη μητέρα του αστέρα του NFL.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να χειροκροτεί τον επαγγελματία αθλητή, ενώ φορούσε τα χρώματα της ομάδας του. Αφού ο Κέλσι σημείωσε ένα touchdown στο τρίτο δεκάλεπτο, η τραγουίδιστρια πανηγύρισε με ενθουσιασμό το παιχνίδι και φάνηκε να φωνάζει: «Πάμε!».

Όσον αφορά τις προηγούμενες σχέσεις τους, η Σουίφτ συνδέθηκε πιο πρόσφατα με τον frontman των «The 1975», Mατ Χίλι. Η σύντομη καλοκαιρινή περιπέτεια ακολούθησε το τέλος της σχέσης της με τον Τζο Άλγουιν, με τον οποίο έβγαινε για έξι χρόνια. Εντωμεταξύ, ο Κελς είχε ένα on-and-off ειδύλλιο με το μοντέλο Κάιλα Νικόλ για πέντε χρόνια, το οποίο τέλειωσε τον Μάιο του 2022.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρόσωπα, οι άγνωστες στιγμές και οι νικητές της χθεσινής ημέρας


Σπάνιο βίντεο του Πούτιν με μαλλιά να παίζει πινγκ πονγκ χαλαρός σε διακοπές στη Φινλανδία


Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί σε τροχαίο παππούς και το 3χρονο εγγόνι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης