Ρομπ Λόου: Γιορτάζει 33 χρόνια νηφαλιότητας - «Η ελπίδα και η χαρά σας περιμένουν, αν το θέλετε και είστε πρόθυμοι»

Ρομπ Λόου: Γιορτάζει 33 χρόνια νηφαλιότητας - «Η ελπίδα και η χαρά σας περιμένουν, αν το θέλετε και είστε πρόθυμοι»

Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο διάσημος ηθοποιός

rob-loou
Ο Ρομπ Λόου, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, γιόρτασε πρόσφατα ένα αξιοσημείωτο ορόσημο στη ζωή του: 33 χρόνια νηφαλιότητας. Ο Λόου επέλεξε να μοιραστεί το επίτευγμά του μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία χωρίς μπλούζα που τραβήχτηκε στον ωκεανό κατά τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος.

Στη λεζάντα του, μίλησε ανοιχτά για το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα: «Πριν από 33 χρόνια σαν σήμερα, βρήκα την ανάρρωση και μια ομάδα που με στήριξε στο απίστευτο ταξίδι μου για το οποίο νιώθω ευγνώμων. Η ζωή μου είναι γεμάτη αγάπη, οικογένεια, Θεό, ευκαιρίες, φίλους, δουλειά, σκύλους και διασκέδαση. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε παλεύει με οποιαδήποτε μορφή εθισμού: η ελπίδα και η χαρά σας περιμένουν, αν το θέλετε και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε γι' αυτό!».

Κλείσιμο
Η μάχη του Λόου με τον αλκοολισμό έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, όταν κέρδισε για πρώτη φορά την αναγνώριση ως νεαρός ηθοποιός στην ταινία του Francis Ford Coppola «The Outsiders». Στα απομνημονεύματά του του 2011, «Stories I Only Tell My Friends My Friends», ο ηθοποιός μοιράστηκε με ειλικρίνεια τις εμπειρίες του με τον αλκοολισμό. Διηγήθηκε πώς, στα γυρίσματα της ταινίας «The Outsiders», η μπύρα ήταν εύκολα διαθέσιμη για το καστ, ακόμη και για τους ανήλικους εκείνη την εποχή.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο NPR, ο Ρομπ Λόου εμβάθυνε στο ταξίδι του, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε το αλκοόλ στη ζωή του και τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια. «Χωρίς καν να το γνωρίζω, έγινε απλά ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου σε σημείο που... αποφάσισα ότι έπρεπε να πάω και να ζητήσω βοήθεια» αποκάλυψε.

Το 1988, ο Λόου έγινε πρωτοσέλιδο λόγω της κυκλοφορίας ενός sex tape, που τον απεικόνιζε να επιδίδεται σε σεξουαλική πράξη με μια ανήλικη. Ο Λόου υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την ηλικία της εκείνη τη στιγμή. Έπειτα από αγωγή που τελικά διευθετήθηκε με την οικογένεια της κοπέλας, ο ηθοποιός κατάφερε να αποφύγει τις ποινικές διώξεις. Αναλογιζόμενος το περιστατικό σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, αποκάλυψε ότι αποδείχθηκε καθοριστική στιγμή στη ζωή του, καθώς τον ώθησε να ακολουθήσει τη νηφαλιότητα.

«Ένα από τα μεγάλα δώρα της ανάρρωσης είναι ότι αρχίζεις να ζεις την αυθεντική σου ζωή. Αρχίζεις να ζεις τις πραγματικές σου αξίες και να ζεις ως αυτός που πραγματικά είσαι» σημείωσε. Διηγήθηκε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που αφορούσε το τηλεφώνημα της μητέρας του κατά τη διάρκεια εκείνης της ταραχώδους περιόδου. Δίσταζε να απαντήσει στο τηλέφωνο επειδή ήταν πολύ μεθυσμένος, φοβούμενος ότι εκείνη θα αντιλαμβανόταν την κατάστασή του. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι ο αγαπημένος του παππούς βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και χρειαζόταν τη βοήθειά του. Ο Λόου εξομολογήθηκε: «Και δεν το σήκωσα. Η σκέψη μου εκείνη τη στιγμή ήταν: "Πρέπει να πιω μισό μπουκάλι τεκίλα αυτή τη στιγμή για να κοιμηθώ, για να ξυπνήσω και να σηκώσω αυτό το τηλέφωνο"».

Φωτογραφία άρθρου: FS/AdMedia / Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Το παράλληλο νόμισμα ενώνει οριζόντια Βαρουφάκη, Βελόπουλο και... ολίγον Τσακαλώτο

ΕΛ.ΑΣ: Πώς η σύλληψη Αλβανού οδήγησε σε κύκλωμα που «εξαφάνιζε» super cars και Smart από Βούλα και Γλυφάδα

Μαγνησία: «Αισθανόταν ήδη νεκρή» - Τι έγραψε σε επιστολές της η 18χρονη που κρεμάστηκε

-------------


Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης