Τομ Χόλαντ: Είναι νηφάλιος εδώ και έναν χρόνο - Ο ρόλος που τον βοήθησε

Τομ Χόλαντ: Είναι νηφάλιος εδώ και έναν χρόνο - Ο ρόλος που τον βοήθησε

«Θυμάμαι ότι είχα μια μικρή κατάρρευση στο σπίτι και σκεφτόμουν ότι πρέπει να απαλλαγώ από αυτόν τον χαρακτήρα» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός

tom_holland
Ο Τομ Χόλαντ ζει μια νηφάλια ζωή αφού ενσάρκωσε έναν χαρακτήρα με προβλήματα ψυχικής υγείας στη νέα του σειρά «The Crowded Room».

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο 26χρονος ηθοποιός μίλησε για τη νηφαλιότητά του και για το πώς η προετοιμασία του χαρακτήρα του στην επερχόμενη σειρά του Apple TV+ «The Crowded Room» τον ενέπνευσε να πάρει την απόφαση να απέχει.

Ο Χόλαντ ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο ενός αντικοινωνικού νεαρού ονόματι Ντάνι Σάλιβαν, ο οποίος τελικά θα συλληφθεί μετά από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο.

Αφού συναντήθηκε με διάφορους ψυχιάτρους και ειδικούς σε θέματα ψυχικής υγείας, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Spiderman, αποκάλυψε ότι η εμπειρία αυτή τον ώθησε να επανεξετάσει τον εαυτό του.

«Το να μάθω για την ψυχική υγεία και τη δύναμή της και να μιλήσω με ψυχιάτρους για τους αγώνες [των χαρακτήρων] Ντάνυ και Μπίλυ, ήταν κάτι που ήταν τόσο κατατοπιστικό για τη δική μου ζωή», εξήγησε ο Χόλαντ.

Αν και ο Χόλαντ δεν αποκάλυψε ποιες ουσίες έχει εγκαταλείψει, ο πρωταγωνιστής του «Uncharted» μοιράστηκε ότι έχει γίνει πιο ικανός στο να «αναγνωρίζει τι ενεργοποιεί» τους στρεσογόνους παράγοντες, όπως για παράδειγμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τον ωθούσαν στη χρήση.

«Δεν μου είναι άγνωστες οι σωματικές πτυχές της δουλειάς, αφού έχω κάνει όλο αυτό το πράγμα με τις ταινίες δράσης. Αλλά η πτυχή της ψυχολογίας με χτύπησε πραγματικά και μου πήρε πολύ καιρό για να συνέλθω, για να επανέλθω στην πραγματικότητα», συνέχισε να εξηγεί ο ηθοποιός.

Ο Χόλαντ θυμήθηκε μια στιγμή μετά από εννέα μήνες γυρισμάτων όπου ένιωσε την αναπόφευκτη ανάγκη να αποστασιοποιηθεί από τον χαρακτήρα.
shutterstock_1439468924
Κλείσιμο

«Έβλεπα τον εαυτό μου σ' αυτόν, αλλά στην προσωπική μου ζωή», μοιράστηκε ο Χόλαντ.

Και στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Θυμάμαι ότι είχα μια ψυχική κατάρρευση στο σπίτι και σκεφτόμουν "Θα ξυρίσω το κεφάλι μου. Πρέπει να ξυρίσω το κεφάλι μου γιατί πρέπει να απαλλαγώ από αυτόν τον χαρακτήρα". Και, προφανώς, ήμασταν στη μέση των γυρισμάτων, οπότε αποφάσισα να μην το κάνω... Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναζήσει».

Ο ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι οι θαυμαστές του θα έχουν «περισσότερο σεβασμό και περισσότερη συμπάθεια για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας» όταν παρακολουθήσουν το «The Crowded Room».

«Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα νιώσουν ενημερωμένοι σχετικά με τις δυνάμεις της ψυχικής υγείας, τους αγώνες [και] τις απίστευτες ικανότητές μας να επιβιώνουμε», διευκρίνισε ο διάσημος ηθοποιός.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του «The Crowded Room» θα προβληθούν στο Apple TV+ στις 9 Ιουνίου. Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα επτά επεισόδια θα προβάλλονται εβδομαδιαία στην πλατφόρμα streaming.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: «Να μην τύχει σε κανέναν» - Τα πρώτα λόγια του 37χρονου που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Αυτό είναι το στούντιο που θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης