Άγριος καυγάς Εμπαπέ - Κελαϊφί λόγω του αποχαιρετιστήριου βίντεο!

Άγριος καυγάς Εμπαπέ - Κελαϊφί λόγω του αποχαιρετιστήριου βίντεο!

Κιλιάν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση πριν από το τελευταίο ματς της Παρί στο «Παρκ Ντε Πρενς» επειδή ο Γάλλος άσος παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Καταριανό πρόεδρο της ομάδας στο αποχαιρετιστήριο βίντεο

kylian-mbappe-psg-2017-2
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι, με τον ίδιο πρόσφατα να ξεκαθαρίζει κάθε αμφιβολία γύρω από το μέλλον μέσα από ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο.

Εκεί ο Εμπαπέ έκανε γνωστό πως δεν θα ανανεώσει και θα ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του με την Παρί έπειτα από επτά χρόνια, θέλοντας να ευχαριστήσει πρώην και νυν συμπαίκτες, προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και τους «αφανείς ήρωες» της ομάδας που σπάνια αναφέρονται στα Μέσα όπως οι φυσιοθεραπευτές κτλ.

Ένα όνομα ωστόσο το οποίο δεν αναφέρθηκε από τον Γάλλο ήταν εκείνο του προέδρου των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τους δυο άνδρες να έρχονται σε σύγκρουση με αφορμή το αποχαιρετιστήριο βίντεο.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την «Parisien» ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήταν έξαλλος με τον Μπαπέ που παρέλειψε να τον αναφέρει και οι δυο τους είχαν μια έντονη λογομαχία σε τετ-α-τετ συζήτηση στα αποδυτήρια του «Παρκ Ντε Πρενς» πριν από τη σέντρα του αγώνα κόντρα στην Τουλούζ.

Parisien_PSG


«Τους άκουσαν και οι τοίχοι» φέρεται να έχει μεταφέρει μια πηγή στο Παριζιάνικο Μέσο, το οποίο προσθέτει πως το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο επειδή η διοίκηση της Παρί δεν είχε ενημερωθεί από τον Εμπαπέ για το επίμαχο βίντεο.

Σε κάθε περίπτωση το παραπάνω μοιάζει (πιθανότατα) ως το τελευταίο επεισόδιο σε μια σχέση που έχει περάσει από χίλια κύματα τα τελευταία χρόνια και η οποία πρόκειται να λήξει και τυπικά τον Ιούνιο όταν ο Γάλλος επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου: Μεγαλώνει ο «σκοτεινός στόλος» του Πούτιν (και συνεχίζει τις δουλειές έξω απ’ τον Λακωνικό Kόλπο)

Βροχές σήμερα και από Πέμπτη... καλοκαίρι - Έρχονται 35άρια, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων


Ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι έχασε την αίσθηση της γεύσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης