Survivor 2024: Το τσιφτετέλι της Αλέινα αποδιοργάνωσε τους Κόκκινους και οδήγησε στον τάκο τον Χριστόφορο - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Το τσιφτετέλι της Αλέινα αποδιοργάνωσε τους Κόκκινους και οδήγησε στον τάκο τον Χριστόφορο - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα της Δώρας, η επίθεση στη Σταυρούλα και η απουσία της από το συμβούλιο, ο «fake Thor» και η μάχη για την 2η ασυλία

MixCollage-14-May-2024-02-01-AM-138
Η μεικτή με Έλληνες και Τούρκους ομάδα των Μπλε έκανε το 2-0 στις ασυλίες της 19ης εβδομάδας του Survivor 2024 και οδήγησε ξανά τους Κόκκινους στην κάλπη οπού μετά τη Δώρα Νικολή επέλεξαν να στείλουν στην αρένα των μονομάχων και τον Χριστόφορο Ταξίδη. Θυμίζουμε ότι βάσει των νέων κανονισμών για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/5) την επόμενη ημέρα της υποψηφιότητας της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κλήθηκε να διαχειριστεί η Δώρα Νικολή. Η 46χρονη καθηγήτρια αγγλικών και παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν έκρυψε τα συναισθήματα της αν και περίμενε την υποψηφιότητα της.

«Την περίμενα την ψήφιση μου και αυτή τη φορά. Γιατί τα τρία αγόρια είναι πιο δεμένα μεταξύ τους και δεν θέλουν ίσως να χάσουν ο ένας τον άλλον. Ίσως και να φοβούνται να βγουν σε μονομαχία. Αυτό το έχουμε δει και από την αρχή του παιχνιδιού, ότι κάποια αγόρια φοβούνται να μονομαχήσουν αν και δεν έχουν εκφράσει καθαρά κάτι τέτοιο. Άρα νομίζω ότι εγώ είμαι η πιο εύκολη λύση πλέον όσον αφορά τα αγόρια κυρίως. Η Κατερίνα μού έχει πει ότι δεν θέλει να με ψηφίσει και έκανε λάθος την προηγούμενη φορά. Εννοείται πως δεν θεωρώ δίκαιη την ψήφιση μου, να βγω πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος είναι πιο πεσμένος. Θα έπρεπε δηλαδή ο Χριστόφορος να ψηφιστεί αλλά δεν είναι αυτό και κάτι που με πειράζει γιατί σε δεύτερη ή τρίτη φορά, αν χάσουμε, θα βγουν τα άλλα δυο παιδιά και στο τέλος μένει αυτός που εκείνη την ημέρα θα είναι ο καλύτερος» συμπλήρωσε η παίκτρια των Κόκκινων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18qdyhmr9dd)
Κλείσιμο


Την απόφαση των Κόκκινων να ψηφίσουν ξανά τη Δώρα σχολίασαν και οι Μπλε. Για τον Σταμάτη Ταλαδιανό το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, όμως θεωρεί ότι δεν είναι και δίκαιο. Για «συνεννοημένο» αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Φάνης Μπολέτσης ο οποίος τόνισε ότι αν και την στενοχωρεί ποτέ δεν θα βγει να το πει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18qc6rnoua1)


Όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο στίβο μάχης για την 2η ασυλία της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός έδωσε το περιθώριο σε Μπλε και Κόκκινους να επιλέξουν αν θέλουν να παραμείνουν με τις ίδιες συνθέσεις στις ομάδες που έφτιαξαν την Κυριακή 12/5 με τους Τούρκους παίκτες. Έτσι συμφώνησαν πως παραμένουν ως έχει οι ομάδες, αφού όλοι συνεργάστηκαν πολύ καλά.

Με την Κόκκινη μπαντάνα θα αγωνιζόντουσαν οι Κατερίνα, Δώρα, Γιώργος, Χριστόφορος, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Ναγκιχάν, Νεφισέ, Χιλμί Σεμ, Οζγκούρ, Ατακάν, Σερκάν, Αλέινα, ενώ με την Μπλε οι Σταυρούλα, Φάνης, Ντάνιελ, Σταμάτης, Ογκεντάι, Σεντά, Μερβέ, Νταμλά, Γιουνούς Εμρέ, Μπατουχάν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18qvio7c9r5)


Πριν μπουν στον αγώνα ο Λιανός ρώτησε και τους Τουρκους πως είδαν τον πρώτο τους αγώνα με τους Έλληνες, ενώ στάθηκε στην Αλέινα η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις και την καρδιά ορισμένων παικτών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18qz9xlq9y1)


Ο αγώνας εξελίχθηκε πάλι σε ντέρμπι με τη διαφορά να είναι στον πόντο και να καλύπτεται με ισοπαλία σε κάθε επόμενο run από τις δύο ομάδες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18r2hcw7lu1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18r8huf9km1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18rbhnsqgl5)


Ωστόσο όπως φάνηκε το τσιφτετέλι της Αλέινα αποδιοργάνωσε τους Κόκκινους και συγκεκριμένα τους Γκιουλέκα και Παπαχαραλάμπους, οι οποίοι ξέχασαν τι γινόταν στον στίβο μάχης και άρχισαν να τραγουδούν στην Τουρκάλα Survivor το «ανάβεις φωτιές» και εκείνη να τους το χορεύει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18sqadpwj01)


Η νίκη κρίθηκε πάλι σε ελληνικές μονομαχίες με τον Σταμάτη να κερδίζει την Δαλάκα για το 11-10 και τον Φάνη κόντρα στον Γκιουλέκα να υπογράφει το 12-10 και την 2η ασυλία των Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18t53m07rl5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18tatn9cfuh)


Μετά το τέλος του αγώνα οι Κόκκινοι τα έβαλαν με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, επειδή αποφάσισε να μην τρέξει και να πάρει πέναλτι η ομάδα της με αποτέλεσμα η Δαλάκα να αγωνιστεί με τον Σταμάτη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18tg6ofeaf5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18tmd354tbd)


Πάντως στο συμβούλιο του νησιού η Σταυρούλα δεν εμφανίστηκε, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως η παίκτρια των Μπλε βρισκόταν στο νοσοκομείο για να εξεταστεί για τους τραυματισμούς στο γόνατό της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18tqk0m2f55)


Στον απολογισμό της κόκκινης ομάδας η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε πως δεν θέλει να εξαρτάται η ασυλία τους από τους Τούρκους παίκτες. Παρά το γεγονός πως οι δύο πρώτοι μεικτοί αγώνες έφτασαν στη νίκη σε flag race με πολύ μικρή διαφορά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18tyqv5mhjl)


Αντίθετα οι μπλε που μετρούν ένα 2-0 δήλωσαν πως συλλέγουν εμπειρίες από τους παίκτες του Survivor All Star, οι οποίοι αποκαλούν τον Σταμάτη «fake Thor».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18u4z0x31e9)


Στην κάλπη οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επέλεξαν τον Χριστόφορο Ταξίδη να συνοδέψει την Δώρα Νικολή στις μονομαχίες της Πέμπτης 16/5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d18utoy3xj89)


«Τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά και το έχουν δείξει. Τον τελευταίο καιρό, ίσως φταίει η έλειψη συγκέντρωσης, αλλά χάνω πόντους για την ομάδα μου. Ηξέρα ότι θα ψηφιστώ και είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι τυχερός που σε αυτή τη μονομαχία δεν θα φύγει κανένας», δήλωσε ο δεύτερος υποψήφιος μονομάχος.






Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης