Ολυμπιακός: Τα προβλήματα στην άμυνα και οι υποψηφιότητες Αμπι και Βέζο για την ενδεκάδα με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Τα προβλήματα στην άμυνα και οι υποψηφιότητες Αμπι και Βέζο για την ενδεκάδα με την ΑΕΚ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δει τις επιλογές του στην άμυνα να είναι αισθητά μειωμένες ενόψει ΑΕΚ και έτσι επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα κυρίως για τον έναν στόπερ και τον αριστερό μπακ

osfp-repor
Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου όλα δείχνουν ότι θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες των Ορτέγα και Ρίτσαρντς (είναι από αμφίβολο έως πολύ δύσκολο να προλάβουν τον αγώνα) και ενώ θα έχει εκτός λόγω καρτών τον Ρέτσο. Άρα θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του Ελληνα στόπερ.

Οι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στη θέση του είναι οι Βέζο, Αμπι και Ντόι. Οι Βέζο και Αμπι ήταν στον πάγκο για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ωστόσο με δεδομένο ότι ο Κάρμο που προορίζεται ξανά για βασικός είναι αριστεροπόδαρος, θα είναι δύσκολο να παίξει δίπλα του και άλλος αριστεροπόδαρος στόπερ (ο Αμπι δηλαδή). Ο Βέζο αποτελεί μία υποψηφιότητα για το κέντρο της άμυνας όπως και ο Ντόι βέβαια.

Όσο για τον 20χρονο Νέλσον Αμπι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον είχε σκεφτεί τις προηγούμενες ημέρες για τη θέση του αριστερού μπακ. Μάλιστα είχε κάνει τέτοια σκέψη και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά τελικώς ξεκίνησε τον δεξιοπόδαρο Κίνι. Ελλείψει των Ορτέγα και Ρίτσαρντς υπάρχει μόνο ο Αποστολόπουλος ως φυσικός αριστερός μπακ άρα η σκέψη για τον Αμπι ενδέχεται να μπει για τα καλά στο βασικό πλάνο των Πειραιωτών για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ της Τετάρτης (20.00, Καραϊσκάκη). Ο νεαρός διεθνής Αγγλος εξάλλου έχει δοκιμαστεί ξανά σε αυτή τη θέση. Έχει χρησιμοποιηθεί δηλαδή στη θέση του αριστερού μπακ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης