Δημήτρης Μακαλιάς για την απώλεια του αδερφού του: «Στο ημερολόγιό μου σημειώνω ακόμα τα γενέθλιά του»

Δημήτρης Μακαλιάς για την απώλεια του αδερφού του: «Στο ημερολόγιό μου σημειώνω ακόμα τα γενέθλιά του»

«Τα πρώτα χρόνια έκανα κλήση για να δω ποιος μπορεί να σηκώνει πια αυτό το τηλέφωνο» είπε ο ηθοποιός

dimitris-makalias__1_
Ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που έκανε μαζί με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και την απώλεια του αδερφού του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, προέτρεψε τα ζευγάρια να απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου.

«Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλα τα ζευγάρια να κάνουν συμβουλευτική. Μας βοήθησε πολύ στον γάμο μας με την Αντιγόνη. Μέσα από τη συζήτηση με τον ψυχοθεραπευτή μας, βρήκαμε πτυχές του εαυτού μας, που θα θέλαμε να αλλάξουμε. Μετά την ψυχοθεραπεία, λειτουργώ περισσότερο με την καρδιά, παρά με το μυαλό. Βοήθησε την καρδιά μου να μαλακώσει. Πλέον, "ακούω" τα υγρά μάτια των ανθρώπων περισσότερο από το σκληρό μυαλό τους», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crs37jpsk7up)

Όπως ανέφερε, είχε δεχτεί πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή, μαζί με τη γυναίκα του. «Μας είχαν προσεγγίσει να κάνουμε μια εκπομπή μαζί με την Αντιγόνη, αλλά τελευταία στιγμή κάναμε πίσω. Θα κάνουμε κάποια στιγμή μαζί κάτι, όταν θα νιώσουμε καλά και οι δύο. Η πρόταση αφορούσε ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο», εξηγεί.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, δήλωσε: «Ακόμα δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση για του χρόνου από το Open. Είμαι σε ένα επίπεδο διερευνητικό. Προτεραιότητά μου είναι το κανάλι και η εκπομπή εάν συνεχίσει του χρόνου, πρώτα θα μιλήσουμε μαζί και μετά, βλέπουμε».

Τέλος, μίλησε για την απώλεια του αδερφού του. Όπως είπε, τον πρώτο καιρό καλούσε τον αριθμό του συχνά, για να δει ποιος θα το σηκώσει.

«Η απώλεια του αδερφού μου χτυπάει "καμπανάκια" τόσο στις δύσκολες, όσο και στις ευτυχισμένες μου στιγμές, γιατί θα τον ήθελα δίπλα μου. Έχω ακόμα τον αριθμό του στο κινητό μου. Τα πρώτα χρόνια έκανα κλήση για να δω ποιος μπορεί να σηκώνει πια αυτό το τηλέφωνο. Στο ημερολόγιό μου σημειώνω ακόμα τα γενέθλιά του», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Από παραμύθια χορτάσαμε - Τσίπρας: Θα σας πω ένα παραμύθι για μια μικρή χώρα που τη λέγανε Ελλάδα

Νέο θέμα με Ραγκούση - Ακούστε καθαρίστρια να καταγγέλλει: Την είχαν ανασφάλιστη στο οικογενειακό ξενοδοχείο, την έδιωξαν μετά από έλεγχο

Βασιλιάς Κάρολος: «Δεν είμαι τράπεζα» είπε στον Χάρι όταν του ζήτησε να βάλει τη Μέγκαν στο μισθολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης