Δημήτρης Μακαλιάς: Είπα ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία μου και έναν μήνα μετά έχασα τον αδερφό μου

Δημήτρης Μακαλιάς: Είπα ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία μου και έναν μήνα μετά έχασα τον αδερφό μου

«Διαισθάνθηκα τον θάνατό του» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων

dimitris_makalias__1_
Ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον θάνατο του αδερφού του, σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εξήγησε πως ουσιαστικά, είχε προβλέψει κατά κάποιον τρόπο την απώλεια του αδερφού του.

«Κάθε χρόνο στην αλλαγή της Πρωτοχρονιάς με ρωτούσε η μητέρα μου "αυτή τη χρονιά τι στόχο βάζεις;" και της έλεγα πάντα την αίσθηση που είχα την ώρα που άλλαζε ο χρόνος. Θυμάμαι το ’99 που της λέω "νιώθω ότι φέτος θα κάνω κινηματογράφο" και μετά από 6 μήνες, έγινε το "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" στην Κεφαλλονιά και πήγα και έκανα ένα μικρό guest», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cped7xjelmxd)

Την επόμενη χρονιά, προέβλεψε το ταξίδι που έκανε στον Καναδά. «Την άλλη Πρωτοχρονιά της λέω "μαμά, μου μυρίζει πολύ έντονα ξενοδοχείο και έχω την αίσθηση ότι θα πετάξω. Περίπου 6-7 μήνες μετά, κάνω ένα ταξίδι για δύο μήνες στον Καναδά, κάνω roadtrip, σε ξενοδοχεία κλπ. Αυτό που αισθανόμουν τότε, χωρίς να υπάρχει κάτι προσχεδιασμένο, συνέβαινε», εξήγησε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ωστόσο, σταμάτησε αυτή τη «συνήθεια», όταν έχασε τον αδελφό του. «Το σταμάτησα, όταν τον έχασα», αναφέρει και παρακάτω, εξηγεί τι ακριβώς συνέβη τη χρονιά εκείνη.

«Μου λέει η μητέρα μου εκείνη τη χρονιά "τι αισθάνεσαι;". Της είπα ότι αυτή τη χρονιά δεν μου ερχόταν κάτι. Μια ώρα μετά, με παίρνει μια φίλη μου να πάμε σε ένα σπίτι και της λέω "τώρα βλέπω τι θα μου φέρει η χρονιά, μαύρο". Και της λέω μετά "δεν θέλω να σε αγχώσω", γιατί οδηγούσε κιόλας, "αλλά νομίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία μου, θα πεθάνω κι όπως το αισθάνομαι τώρα, ούτε το Πάσχα δεν θα βγάλω"», περιγράφει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Δύο ώρες μετά, της λέω "όλα καλά, δεν θα πεθάνω εγώ, έφυγε από πάνω μου αυτό το μαύρο, θα πάει κάπου αλλού". Έναν μήνα μετά, χάσαμε τον αδελφό μου. Από τότε, δεν ξανασκέφτηκα τίποτα την Πρωτοχρονιά», συμπλήρωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι κρύβει η Κίνα- Συναγερμός και στην Ευρώπη

Πρωταθλητής από τα παλιά στο τηλεοπτικό 2022

Εύα Καϊλή: Πώς την «καίνε» τα μπιμπερό - Τα τρία ερωτήματα που καλείται να απαντήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης