Μάκης Δελαπόρτας: Περιγράφει μια συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου

Μάκης Δελαπόρτας: Περιγράφει μια συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου

«Όταν γυρίσαμε σπίτι, η Αλίκη δεν μπορούσε να ανασάνει, γιατί είχε φάει, για εκείνη ήταν "η κατάχρηση της χρονιάς"» ανέφερε μεταξύ άλλων

makis_delaportas
Ο Μάκης Δελαπόρτας έδωσε συνέντευξη και περιέγραψε μια συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τις δύο σπουδαίες ηθοποιούς.

«Ήμασταν σε ένα event μια φορά και μου λέει η Αλίκη "θέλω μια βραδιά να φάμε μαζί με τη Ρένα Βλαχοπούλου". Της λέει τότε η Ρένα "θα σου φτιάξω εγώ μια παστιτσάδα" και τη σκουντάω και της λέω "δεν τρώει παστιτσάδες η Αλίκη, μόνο ψάρι και σαλάτα"», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-covjhv4qnv9t)

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ντυθεί σαν να πήγαινε σε δεξίωση. «Της λέω "πήγαινε να αλλάξεις, γιατί η Ρένα μπορεί να είναι με την ποδιά και τις παντόφλες". Βάζει ένα κοστουμάκι και πάμε. Η Ρένα επέμενε να δοκιμάσει η Αλίκη το κατσικάκι και την παστιτσάδα. Όταν γυρίσαμε σπίτι, δεν μπορούσε να ανασάνει, γιατί είχε φάει. Για εκείνη ήταν "η κατάχρηση της χρονιάς"», εξηγεί.

Ωστόσο, κατά τα τελευταία της χρόνια, η Αλίκη φαίνεται πως άλλαξε οπτική για τη ζωή της και τους έδωσε ως συμβουλή να μην στερούνται τίποτα.

«Στο τέλος μας είπε "να τρώτε, δεν αξίζει τον κόπο". Στερήθηκε πάρα πολύ. Την έχω δει να τρώει βραστό κοτόπουλο σκέτο και για να κατέβει, να πίνει ένα ποτήρι νερό. Με στεναχωρούσε που το έβλεπα, ήταν μόνιμο, για χρόνια», αποκαλύπτει.

Κλείσιμο
Τέλος, περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον πατέρα του. «Η Αλίκη ήθελε να παίξω τον ρόλο ενός Γερμανού πιτσιρικά στο "Καμπαρέ", όμως ο πατέρας μου δεν ήθελε. Της λέω "κυρία Βουγιουκλάκη δεν μπορώ να έρθω, ο μπαμπάς μου δεν με αφήνει". Μου λέει "θα τον πάρω εγώ τον πατέρα σου". Παίρνει τον πατέρα μου τηλέφωνο και λέει "κύριε Δελαπόρτα, εδώ Αλίκη Βουγιουκλάκη". Και της λέει ο πατέρας μου "κι εδώ Δημήτρης Παπαμιχαήλ"», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέα ισχυρή κακοκαιρία - Οι πρώτες εκτιμήσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Δείτε βίντεο: O Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε μόνος του από το γήπεδο ενώ οι Πορτογάλοι πανηγύριζαν την πρόκριση

Ρονάλντο-Χακίμι έδωσαν ραντεβού στους «8» του Μουντιάλ - «Θεία δίκη» για την Ισπανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης