The Crown: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σκηνής του δυστυχήματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

The Crown: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σκηνής του δυστυχήματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Φωτογράφοι κυνηγούν το αυτοκίνητο της πριγκίπισσας σε μια σκηνή της έκτης σεζόν της σειράς που γυρίζεται στο Παρίσι 

daiana_the_crown_xr
Η βραβευμένη σειρά «The Crown» βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι για τα γυρίσματα της έκτης σεζόν και πιο συγκεκριμένα για τις σκηνές του θανατηφόρου τροχαίου της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, φωτογράφοι κυνηγούν το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας στην Πλατεία Κονκόρντ στο Παρίσι. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ-Φαγιέντ, έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από τους παπαράτσι τον Αύγουστο του 1997.

Δείτε τις φωτογραφίες
SPL5498058_036
SPL5498058_035
SPL5498058_033
SPL5498058_002
SPL5498058_031
SPL5498058_001
SPL5498058_002__1_
SPL5498058_011
SPL5498058_020
SPL5498058_028

Την ίδια ώρα, οι αντιδράσεις για την έκτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, είναι πολλές. Σε αντίθεση με τους προηγούμενους κύκλους της σειράς, τα καινούρια επεισόδια, έχουν διχάσει τόσο τους κριτικούς, όσο και τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Ο πρώην πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ καταδίκασε τη σειρά και η Τζούντι Ντεντς κατηγόρησε τα νέα επεισόδια για «άξεστο εντυπωσιασμό».

Η κριτική που δέχεται η σειρά, αφορά κατά κύριο λόγο στη μη ρεαλιστική αποτύπωση των γεγονότων. Ακόμα κριτικοί και δημοσιογράφοι κατακρίνουν το σενάριο και μιλούν για μία συγκεκριμένη σκηνή από τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου, που έρχεται να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά. Πρόκειται για τη σκηνή, η οποία θα συμπεριληφθεί στον έκτο κύκλο, που καταγράφει τη στιγμή όπου οι δυο πρίγκιπες, Γουίλιαμ και Χάρι, ηλικίας τότε 15 και 12 ετών αντίστοιχα, ακολουθούν με σκυμμένο το κεφάλι το φέρετρο της μητέρας τους, περπατώντας στο πλευρό του πατέρα τους, Καρόλου, και του θείου τους, Τσαρλς Σπένσερ.

Πηγές μέσα από το παλάτι, κατηγορούν τη σειρά και τη χαρακτηρίζουν «αγενή, απάνθρωπη και τελείως άκαρδη, ειδικά μετά τον πρόσφατο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ», τονίζοντας μάλιστα ότι «κάνει ζημιά στη βασιλική οικογένεια και τον νέο Βασιλιά».

Η Daily Mail σχολιάζει μεταξύ άλλων δηκτικά ότι αποκλείεται ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν και οι συνεργάτες του στο «The Crown» να μη αντιλαμβάνονται το πόσο ευαίσθητο θέμα είναι η αναπαραγωγή της κηδείας της Νταϊάνα για τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Οι δυο τους για την ώρα δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά, για τον πόνο και την αγωνία που βίωσαν, όταν έπρεπε να περπατήσουν δημόσια πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο, σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Φωτογραφίες: AbacaPress / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 65 μέτρα βάθος βρήκαν τον αστυνομικό στην Τρύπα Τατάρνας - Δείτε φωτογραφίες

Γυρίζουμε μία ώρα πίσω τα ρολόγια μας τα ξημερώματα της Κυριακής

Βάθρο επισήμων χωρίς ράμπα στην παρέλαση στο Καπανδρίτι - «Νιώθω διαφορετικός» λέει δημοτικός σύμβουλος σε αναπηρικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης