Δέχθηκα μπούλινγκ και απειλές όταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα, αποκαλύπτει ο ανιψιός της Καμίλα

Δέχθηκα μπούλινγκ και απειλές όταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα, αποκαλύπτει ο ανιψιός της Καμίλα

Ο Λουκ είναι γιος του Σάιμον Πάρκερ Μπόουλς, ο μεγαλύτερος αδελφός του οποίου ήταν παντρεμένος με τη νυν βασιλική σύζυγο από το 1973 έως το 1995

kamila-karolos
Ο ανιψιός της βασιλικής συζύγου, Λουκ Πάρκερ Μπόουλς, ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του στο οικοτροφείο όπου βρισκόταν μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Την περίοδο εκείνη, η οικογένειά του προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποφύγει το «χάος» της σχέσης της Καμίλα με τον βασιλιά Κάρολο.

Μιλώντας στους New York Times, ο κινηματογραφικός και τηλεοπτικός παραγωγός, που μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα ζει στο Νιού Τζέρσεϊ, είπε ότι το χαρακτηριστικό επώνυμό του τον έκανε «στόχο» για νταήδες ως έφηβο.

Αναλογιζόμενος την εκπαίδευσή του, ο Λουκ εξήγησε: «Όταν ήμουν στο οικοτροφείο, θυμάμαι ότι δεχόμουν εκφοβισμό, ακόμη και απειλές για τη ζωή μου, επειδή οι άνθρωποι συνδύασαν ότι η Νταϊάνα είχε πεθάνει εξαιτίας της Καμίλα, και ως εκ τούτου συνείσφερα κ εγώ στον θάνατό της».



Κλείσιμο
Ο Λουκ, πατέρας τριών παιδιών - που ζει στο Montclair του New Jersey, με τη σύζυγό του Ντανιέλα - είπε ότι τόσο οι γονείς όσο και οι παππούδες του τον ενθάρρυναν να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές εργασίες στο σχολείο για να αποστασιοποιηθεί από το «χάος» της σχέσης της θείας του.

Ο Λουκ είναι γιος του Σάιμον Πάρκερ Μπόουλς, ο μεγαλύτερος αδελφός του οποίου ήταν παντρεμένος με τη νυν βασιλική σύζυγο από το 1973 έως το 1995.

Μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας της Ουαλίας το 1997, ο Λουκ είπε ότι ήθελε να βρει τρόπους να «εκτρέψει» την αρνητική προσοχή που λάμβανε στο σχολείο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Λουκ τόνισε πως η κατάσταση ήταν πιο σκληρή για τα παιδιά της Καμίλα, τη 44χρονη Λόρα και τον 47χρονο σήμερα Τομ.

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Πρέπει να είμαι πολύ σαφής, είναι ήταν πιο σκληρό για τα ξαδέρφια μου. Και με έναν περίεργο τρόπο, οι άνθρωποι συνέδεσαν τον θάνατο της Νταϊάνα με την Καμίλα. Όντας λοιπόν στη μέση αυτού, και τα παιδιά μπορεί να είναι σκληρά, δεν ήταν καλή στιγμή να είσαι Πάρκερ Μπόουλς. Αλλά δεν με έχει τρομάξει», υπογράμμισε.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Από ψωμί για τοστ μέχρι τροφές για γάτες - Τα 51 προϊόντα που περιλαμβάνει

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Η 38χρονη δελέασε τον 36χρονο στο Ηράκλειο με... ομαδικό σεξ

Κατερίνα Στεφανίδη: «Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι» - «Άσε τα γατιά και γίνε μάνα» της έγραψαν στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης