Μάκης Παπαγεωργίου: Ο μόνιμος ειδικός αναλυτής για θέματα ενέργειας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha
Είναι το πρώτο κανάλι με μόνιμο ειδικό συνεργάτη για θέματα ενέργειας
Ο Alphaεγκαινιάζει μια ακόμη καινοτομία στα δελτία ειδήσεών του. Είναι το πρώτο κανάλι με μόνιμο ειδικό συνεργάτη για θέματα ενέργειας.
Πρόκειται για τον Μάκη Παπαγεωργίου, ο οποίος δίπλα στον Αντώνη Σρόιτερ θα μας βοηθά να κατανοήσουμε τις συνθήκες που δημιούργησαν την ενεργειακή κρίση και πώς αυτές επηρεάζουν την ζωή μας, την τσέπη μας και τις επαγγελματικές δραστηριότητες εκατομμυρίων ανθρώπων στην χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Θα μάθουμε πόσο θα διαρκέσει η «ενεργειακή καταιγίδα», πότε θα μπούμε στην φάση της εξομάλυνσης, και πώς μπορούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την καθημερινότητά μας, την θέρμανση και τις μετακινήσεις μας. Ο ειδικός του Alpha θα μας εξηγεί και όλες τις εξελίξεις που θα προκύπτουν από τις κινήσεις των «μεγάλων παικτών» στην ενεργειακή σκακιέρα.
Δείτε το χθεσινό του σχόλιο
Ο Μάκης Παπαγεωργίου είναι οικονομολόγος, με πολυετή εμπειρία στα ενεργειακά. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος Μ.Β.Α. από το Bentley College της Βοστόνης. Έχει διατελέσει Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, και έχει υπηρετήσει σε υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα (Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος ΔΕΠΑ, Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Προαστιακός Α.Ε.).
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.