Roger E. Mosley: Νεκρός ο ηθοποιός μετά από τροχαίο

Roger E. Mosley: Νεκρός ο ηθοποιός μετά από τροχαίο

Πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Magnum P.I.» και πέθανε σε ηλικία 83 ετών

Roger-mosley
Ο Roger E. Mosley άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα. Ο 83χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, έμεινε παράλυτος από τους ώμους και κάτω και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Όπως γνωστοποίησε η κόρη του Ch-a Mosley μέσω Facebook: «Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πενθήσουμε έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο. Δεν θα θέλαμε να χυθούν δάκρυα στ΄όνομά του. Είναι καιρός για γιορτάσουμε την παρακαταθήκη που μάς άφησε. Σε αγαπώ μπαμπάκα. Με αγαπούσες και συ. Η καρδιά μου είναι βαριά, αλλά είμαι δυνατή. Θα φροντίσω τη μανούλα, την αγάπη σου για σχεδόν 60 χρόνια. Με μεγάλωσες καλά και είναι σε καλά χέρια. Αναπαύσου εν ειρήνη».
mosley_

Ο συνάδελφός του Ρίτσαρντ Μπρουκς τίμησε τον Roger E. Mosley την Κυριακή μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter, στην οποία έγραφε: «Χάσαμε άλλον έναν σπουδαίο ηθοποιό και θρύλο σήμερα. Μου άρεσε τόσο πολύ η συνεργασία με τον Roger, στο πρώτο έργο όπου έπαιξα ποτέ μου. Ήταν ο καλύτερος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια Mosley».
Κλείσιμο
Ο Mosley είχε γίνει ιδιαιτέρως γνωστός με τον ρόλο του πιλότου Theodore TC Calvin στην τηλεοπτική σειρά «Magnum, P.I.» η οποία προβαλλόταν από το 1980 έως το 1988.

Είχε συμμετάσχει σε 150 επεισόδια, στο πλευρό του Τομ Σέλεκ, ο οποίος έπαιζε έναν ντετέκτιβ. Επιπλέον, έλαβε μέρος και στο πρόσφατο ριμέικ της σειράς, παίζοντας τον John Booky. 

Εκτός από το «Magnum, P.I.», ο Αμερικανός ηθοποιός είχε παίξει και σε δεκάδες άλλες σειρές όπως: «Hangin with Mr. Cooper», «Sanford and Son», «Love Boat», «Kojak» και «The Rockford Files».
MAGNUM, P.I. Theme HD



Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Αύριο βγαίνει στη Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Abdülhamid Han»

Μητσοτάκης: Δεν γνώριζα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, δεν θα το επέτρεπα - Αλλαγές στην ΕΥΠ


Πώς «οι ληστές του Διαδικτύου» παίρνουν τραπεζικούς κωδικούς από γιατρούς, επιχειρηματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης