Η Μαρία Σολωμούσυνεχίζει με αμείωτη ένταση τις καλοκαιρινές της διακοπές και χάρισε ακόμα δύο πικάντικες πόζες στους ακολούθους της στο Instagram φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.
«Λίγο πριν βουτήξει ο ήλιος στην Σαντορίνη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις δυο φωτογραφίες. Όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε πληθώρα αποθεωτικών σχολίων για το καλλίγραμμο κορμί της.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.