Μύκονος: Ο Ελον Μασκ έφυγε έτσι ξαφνικά για Καλιφόρνια

Μύκονος: Ο Ελον Μασκ έφυγε έτσι ξαφνικά για Καλιφόρνια

Τη Δευτέρα το Gulfstream απογειώθηκε για τις ΗΠΑ και το Λονγκ Μπιτς μετά τις βουτιές του Mr. Tesla στη Ρήνεια - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή του μεγιστάνα στην χώρα μας

ΕΛΟΝ_ΜΘΣΚ_ΝΕΟ2
Εσπευσμένα αναχώρησε ο Ελον Μασκ μετά από μόλις τρεις ημέρες παραμονής στη Μύκονο, σύμφωνα με τα tweet της Elon jet που δείχνουν συνεχώς που βρίσκεται το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία που ήλθε, είδε και απήλθε μετά τις βουτιές του.

Παρότι η βίλα που είχε νοικιάσει φέρεται να ήταν στη διάθεση του για δυο τουλάχιστον εβδομάδες, ο Mr. Tesla, γνωστός για την ανατρεπτική του συμπεριφορά τόσο στο επιχειρείν όσο και στον προσωπικό του βίο, επέλεξε να αναχωρήσει μάλλον βιαστικά για την Αμερική.

Τα tweet που ανέβηκαν δείχνουν ότι το προσωπικό του Gulfstream απογειώθηκε από τη Μύκονο τα ξημερώματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδας σύμφωνα με πληροφορίες και αφού πρώτα προσγειώθηκε στο Όστιν του Τέξας -πιθανότατα για να αφήσει κάποιους φίλους του που ταξίδεψαν μαζί του στην Ελλάδα- απογειώθηκε ξανά για το Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια.

Όλα αυτά μετά από μια και μοναδική έξοδο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο στο νησί, όταν πήγε στην Αγία Άννα για να γευματίσει στο εστιατόριο «Σπηλιά», μαζί με την παρέα του στην οποία ήταν και ο κολλητός του Άρι Εμμάνουελ της Endeavor.

Μαζί του και με τη σύζυγο του τελευταίου έκανε το ένα και μοναδικό μπάνιο του στη Ρήνεια, ενώ επισκέφθηκε και την Δήλο, επιβαίνοντας στη θαλαμηγό «Zeus» η οποία είχε νοικιαστεί για εκείνη την ημέρα.

mask
mask1
Κλείσιμο


Στη Χώρα δεν πάτησε καν το πόδι του, επιλέγοντας την ασφάλεια της βίλας που ανήκει σε Έλληνα entrepreneur γνωστό παροικούντα την Μύκονο εδώ και χρόνια και τελικά αναχώρησε για τις ΗΠΑ έτσι ξαφνικά, βάζοντας πρόωρο τέλος στις εν Ελλάδι διακοπές του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη του Ελον Μασκ στη Μύκονο

O Έλον Μασκ στη Μύκονο (1)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης