Έλον Μασκ: Στα 5 εκατ. ευρώ η αξία της θαλαμηγού που νοίκιασε στη Μύκονο

Έλον Μασκ: Στα 5 εκατ. ευρώ η αξία της θαλαμηγού που νοίκιασε στη Μύκονο

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας απολαμβάνει τις διακοπές του στο Νησί των Ανέμων αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις - Πώς τον περιγράφει ο ιδιοκτήτης της πολυτελούς θαλαμηγού - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

musk
Με μία πολυτελελή θαλαμηγό η αξία της οποίας ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ επισκέφθηκε τη Δήλο ο Έλον Μασκ ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο. Από τις εικόνες που εξασφάλισε ο Alpha φαίνεται το εντυπωσιακό εξωτερικό του γιοτ ενώ η πολυτέλεια είναι ευδιάκριτη και στους εσωτερικούς χώρους του σκάφους.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και η παρέα του νοίκιασαν το σκάφος για 7.000 ευρώ και επισκέφτηκαν το νησί της Δήλου. Ο ιδιοκτήτης της πολυτελούς θαλαμηγού μιλώντας στον Alpha έκανε λόγο για έναν ευγενή και πολύ προσιτό άνθρωπο. Σύμφωνα με τον Κώστα Φακίνο ο Έλον Μασκ ήταν πολύ απλά ντυμένος, δεν φορούσε ούτε ρολόι και όλοι τους, όταν κατέβηκαν στο ιερό νησί του Απόλλωνα, άφησαν τα κινητά τους στο σκάφος.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-clji564qpyu1)

Υπενθυμίζεται ότι ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται από αργά το βράδυ της Παρασκευής στο «νησί των Ανέμων»  και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τις ομορφιές των Κυκλάδων.

Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η Mail, ήρθαν δυο μέρες μετά τις αποκλειστικές φωτό και το βίντεο που δημοσίευσε το Protothema.gr το Σάββατο, την πρώτη μέρα των διακοπών του στη Μύκονο.

musk-zeus-arthro


Τότε που επισκέφθηκε το εστιατόριο «Σπηλιά» μαζί με την παρέα του για φαγητό και σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός του δεν ξεπέρασε τα πεντακόσια ευρώ, ενώ τόσο η άφιξη του όσο και η αναχώρηση του του Mr Tesla έγινε από την θάλασσα, με φουσκωτό.

Κλείσιμο

Η βίλα που έχει νοικιάσει πάνω από το νέο λιμάνι του νησιού στην περιοχή του Τούρλου, είναι ότι πιο κοντινό υπήρχε σαν διαδρομή, ώστε ο άνθρωπος με την περιουσία των 259 δισεκατομμυρίων να μην χρειάζεται πάνω από δέκα λεπτά για να ανέβει στον πλωτό «Δία».

elonmaskmykonos1

Είναι περιττό να ειπωθεί ότι όλα τα μεγάλα μαγαζιά περιμένουν να εμφανιστεί ο Έλον Μασκ Μπάτον κολλητό του και. CEO της Endeavor Ari Emmanuel αλλά με δεδομένη την μυστικοπάθεια γύρω από την κάθε του κίνηση, κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε πάλι στην στεριά.

O Έλον Μασκ στη Μύκονο (1)


Ειδήσεις σήμερα:

Όλα «δείχνουν» διακοπή προμήθειας φυσικού αερίου από τη Gazprom, λέει το Βερολίνο

Ο πλωτός «Δίας» του Έλον Μασκ και οι «τρελές» εισπράξεις του Scorpios

Νέα δίωξη στη Ρούλα- Πήγε να σκοτώσει τη Τζωρτζίνα και την άφησε τετραπληγική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης