Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω σε ριάλιτι, αλλά είπα όχι»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω σε ριάλιτι, αλλά είπα όχι»

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε με την απόφαση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή να αποχωρήσουν προσωρινά από το θέατρο για να μπουν στο Survivor και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κι εκείνος προτάσεις

bibilas
Μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί γύρω από την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή από τις παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχαν και την οργισμένη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποφάσισε να τοποθετηθεί ξανά δημόσια και να ξεκαθαρίσει το λόγο που έχει ενοχληθεί.

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», δεν τον ενόχλησαν προσωπικά οι αποχωρήσεις των ηθοποιών, όμως θεωρεί ότι κάνουν μεγάλη ζημιά στο θέατρο.

«Δεν είμαι έξαλλος με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είμαι στεναχωρημένος. Είμαστε στις τελευταίες πρόβες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα. Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μία παράσταση για να πάνε σε ριάλιτι. Αν το Survivor έπαιρνε ένα ηθοποιό από κάθε παράσταση, θα διέλυε το θέατρο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9t9ljilf61-st)

Στην συνέχεια μάλιστα, ανέφερε πως είχε γίνει και σε εκείνον μία πολύ καλή πρόταση για να συμμετάσχει σε ριάλιτι, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποιο.

«Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις για ριάλιτι, αλλά δεν έχω πάει. Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω για πού ήταν η πρόταση, δεσμεύομαι», είπε χαρακτηριστικά.






Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία - Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης