Madwalk 2021: Η προετοιμασία των καλλιτεχνών, τα εντυπωσιακά outfits και οι δηλώσεις τους λίγο πριν βγουν στη σκηνή

Madwalk 2021: Η προετοιμασία των καλλιτεχνών, τα εντυπωσιακά outfits και οι δηλώσεις τους λίγο πριν βγουν στη σκηνή

Το φαντασμαγορικό show που παντρεύει τη μουσική με τη μόδα έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου στο ΜEGA

madwalk
Το «ΜΕGA Καλημέρα» εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από τα MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project πριν από την πρώτη τους τηλεοπτική μετάδοση.

Ακόμα, η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε στα παρασκήνια του MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, και κατέγραψε την προετοιμασία των καλλιτεχνών, τα εντυπωσιακά τους outfits, αλλά και τις δηλώσεις τους λίγο πριν βγουν στη σκηνή!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfxtot8vvrox)


Η Τάμτα δήλωσε ότι «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, φέτος θα κάνω το κλείσιμο», ενώ αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ celebrity crush.

Ο Αναστάσιος Ράμμος δήλωσε ότι δε θα πήγαινε για μοντέλο, γιατί δεν έχει το ύψος, ενώ η Evangelia είπε ότι «Δε μου φαίνεται αλήθεια ότι θα είμαι με τη Φουρέιρα στη σκηνή», και αποκάλυψε ότι παλαιότερα έπαιζε σε ομάδα ποδοσφαίρου.

Κλείσιμο
Η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε ότι «Δεν αγοράζω πολύ ακριβά πράγματα, μου αρέσουν τα vintage μαγαζιά, είχα πάρει ένα παντελόνι με ένα ευρώ από την Ινδία», ενώ σχετικά με κάτι απρόοπτο που της έχει συμβεί στη σκηνή είπε ότι «Έχω φάει σαβούρα στη σκηνή».

Η Shaya είπε γελώντας «Δικό μου είναι το μαλλί, αφού το έχω αγοράσει», ενώ η Δωροθέα Μεκρούρη είπε ότι «Τα ρούχα μου τα χαρίζουν, είμαι τυχερή» και αποκάλυψε ότι οι άντρες φοβούνται να τη φλερτάρουν.

Ο Μάριος Καπότσης βρέθηκε στα MadWalk 2021 για να στηρίξει την Konnie Μεταξά. «Με ρωτάει τι να φορέσει, αλλά κάνει τα δικά της», είπε ο ίδιος γελώντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfxsrt6qxqdd)


Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε ότι «Νιώθω ότι η μόδα δε με αφορά», ενώ η Ήβη Αδάμου δήλωσε πολύ γεμάτη μετά το act της και μίλησε για το πόσο όμορφο είναι να γίνεσαι μητέρα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε ότι «Με φλέρταραν και με φώναξαν μέσα από το απέναντι αμάξι, να μπω να φύγουμε», ενώ η Ζόζεφιν δήλωσε ότι «Ήταν τεράστιο που συνεργάστηκα με τον Βρεττό Βρεττάκο».

Τέλος, η Joanne είπε ότι παίρνει τα ρούχα της από second hand, ενώ αποκάλυψε και ποιος είναι το… celebrity crush της!

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση των MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου!



Ειδήσεις σήμερα:

«Κανείς δεν μ' αγαπάει»: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον σπαραγμό εξάχρονου που πέθανε «μετά από βασανιστήρια των γονιών του»

Aπίστευτες εικόνες από πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

Ποιοι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από νοσηλεία για COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης