Τάμτα: «Σκέφτομαι να αποκτήσω τη δική μου σειρά ρούχων κάποια στιγμή»

Τάμτα: «Σκέφτομαι να αποκτήσω τη δική μου σειρά ρούχων κάποια στιγμή»

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα backstage τoυ Madwalk και έκανε μερικές δηλώσεις μαζί με την Demy

2tamta
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκαν στις πρόβες του Madwalk και μίλησαν με τους συμμετέχοντες του show!

Η Demy μίλησε για την συμμετοχή της, αλλά και για την προϊστορία της στο show. «Κάνουμε μια διασκευή του «αν θυμηθείς το όνειρο μου» του Μίκη Θεοδωράκη στα αγγλικά. Είναι πολύ συγκινητικό. Το 2012 ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα στα Μadwalk. Θυμάμαι που έτρεμαν τα πόδια μου».

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι ήταν το όνειρό της. «Όταν ήμουν 15 χρόνων ονειρευόμουν να είμαι στα event του Mad. Πριν βγω σκέφτομαι και πιο πρακτικά, όπως μην πέσω ή παραπατήσω στην σκηνή. Θα ήταν πιο πιθανό να συμμετέχω ως σχεδιάστρια πάρα ως μοντέλο. Θα ήθελα να συνεργαζόμουν στα Madwalk με την Τάμτα. Είναι καλλιτεχνάρα».

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να έχω τη δική μου συλλογή ρούχων. Είναι κάτι που το σκέφτομαι», πρόσθεσε η Τάμτα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfw7qun9hc9t)


Κλείσιμο
Η Τάμτα, επίσης, αναφέρθηκε στην διοργάνωση, καθώς βρίσκεται από την αρχή των shows. «Συμμετέχω στα Madwalk από την αρχή τους. Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν με το τραγούδι «Tonight», μισή γυναικά μισή άντρας».

«Στην εμφάνισή μου με τον Μηδενιστή έραψαν το ρούχο επάνω μου. Ήμουν ατέλειωτες ώρες όρθια, μου μάτωσε η μύτη από την ορθοστασία. Φέτος, θα παρουσιάσω το νέο μου single που λέγεται «Νερό», για πρώτη φορά χρησιμοποιώ και τη μητρική μου γλώσσα», ανέφερε.

Επιπλέον, για την φωτογραφία της στην Times Square, είπε: «Aν και δεν είμαι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζεται εύκολα, χθες που είδα την φωτογραφία στο Billboard στην Times Square χάρηκα», είπε και πρόσθεσε πως θα ήθελε να ξανακάνει σειρά ρούχων.

«Μπορώ να φτιάξω από το πουθενά ρούχα. Εδώ, με μια κουρτίνα και καλώδια! Τις αποκριές στο Vox φανταζόμουν ότι δεν θα ντυθούμε, όταν τους είδα μεταμφιεσμένους έφτιαξα ένα «ρούχο» από μια κουρτίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά!



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα από σήμερα και 15 ημέρες αγωνίας πριν το «Σχέδιο Β»

Στον κυκλώνα της πανδημίας η Ευρώπη: Lockdown και επεισόδια σε πολλές πόλεις

Ακινησία Ι.Χ. φέτος και τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης