Γρηγόρη Πετράκο, really; Να ανακαλέσει ο Γιώργος Παπαδάκης;

Γρηγόρη Πετράκο, really; Να ανακαλέσει ο Γιώργος Παπαδάκης;

Μαρία Ναυπλιώτου, oh yes! - Αντιθέσεις, προκλήσεις, αντιφάσεις, ευτράπελα, εντυπώσεις και άλλα παρόμοια στο μενού των τηλεοπτικών ημερών μας

TV_petrakos
Να ανακαλέσει ο Γιώργος Παπαδάκης; Ο Γιώργος Παπαδάκης; Αλήθεια τώρα; Μάλιστα. Εγώ θα κρατήσω μόνο το ραδιοφωνικό ανέκδοτο από την μακροσκελή ανάρτηση του κυρίου Πετράκου, με το οποίο ακόμη γελάω. «Γυρνώντας χθες στο σπίτι μου άκουσα επί λέξη στο ραδιόφωνο να λένε ‘ας ανάψουν ένα κεράκι στον Πετράκο εκεί στο Πρωινό, γιατί μετά από πολύ καιρό την ώρα της συνέντευξης του πέρασαν σε τηλεθέαση τη Δανάη’. Απλά το αναφέρω». Φαίη, Γιώργο, λαμπάδα… Τουλάχιστον. Ξέρετε εσείς.

Πολύ σωστά ο ΑΝΤ1 απάντησε άμεσα και αναγνώρισε το σοβαρό λάθος που συνέβη στο «Ρουκ Ζουκ». Σε αυτά τα φαινόμενα δε χωρούν ούτε καθυστερήσεις, ούτε πολλή σκέψη. Προσοχή και καλό φιλτράρισμα ακόμη και στα χοντροκομμένα αστεία που μόνο αστεία τελικά δεν είναι.

nafpliotou


Το ευχάριστο νέο της εβδομάδας είναι η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Ναυπλιώτου στο «Ενώπιος ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και η οποία θα προβληθεί αύριο Πέμπτη. Η Μαρία μιλάει σπάνια και όταν το αποφασίσει μαγεύει. Δεν είναι μόνο η εικόνα της συναρπαστική, είναι ο λόγος της τόσο πλήρης περιεχομένου και συναισθημάτων, λογικής κι ευαισθησίας που αναμένουμε να την απολαύσουμε πως και πως.

Οσοι μπαίνουν σε ριάλιτι βγαίνουν και νιώθουν υπεράνθρωποι στην τοποθεσία «Γη». Κάποιοι άλλοι ενώ έχουν μια ωραία εικόνα προς τα έξω δυστυχώς την θολώνουν με αστοχίες. Γιώργο Κόρομι, είσαι ένας εξαιρετικά συμπαθής και σοβαρός άνθρωπος. Ακόμη κι αν έχεις χίλια δίκια, αν νιώθεις ότι αδικήθηκες και ότι θέλεις να αποκαταστήσεις την αλήθεια για όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» και σε αφορούσαν, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Δεν θα σου τους υποδείξω.

Κλείσιμο
Όταν αποκαλείς όμως ειρωνικά μία γυναίκα, η οποία ονομάζεται Φωτεινή, «Φωφώ» και όταν της λες περιπαικτικά να «Καθίσει στο πάνελ και απλά να χαμογελάει» τότε, λυπάμαι, το χάνεις το δίκιο σου. Και όχι μόνο. Εφτανε το επιχείρημά σου. Το υπόλοιπο ουσιαστικά γκρέμισε, ό,τι έχτισες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περνάει δύσκολες ώρες. Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί αυτές τις ώρες είναι περαστικά ολόψυχα. Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια. Είναι ο Ανδρέας.

Ο προγραμματισμός των ελληνικών σειρών της ΕΡΤ δεν την βοηθάει και δεν τις βοηθάει. Καλό θα ήταν να γίνουν εγκαίρως οι διορθωτικές κινήσεις. Είναι κρίμα.

Το κουίζ της ημέρας: Σε ποια εκπομπή σήμερα έγινε σύσκεψη με αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που προβληματίζουν;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης