Μπεν Άφλεκ: «Νιώθω δέος για τη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον κόσμο» - Δείτε βίντεο

Μπεν Άφλεκ: «Νιώθω δέος για τη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον κόσμο» - Δείτε βίντεο

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ άρχισαν να βγαίνουν ξανά τον Απρίλιο, αμέσως μετά τον χωρισμό της 52χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ

ben-jlo
Για πρώτη φορά μετά την αναζωπύρωση του ερωτικού ειδυλλίου τους ο Μπεν Άφλεκ μιλάει δημόσια για την αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ.

«Έχω δέος για την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο», δήλωσε ο 43χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο Adweek. «Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία».

Ο Άφλεκ συνέχισε να επαινεί τη Λόπεζ, η οποία έχει καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει. Έγχρωμες γυναίκες πλησιάζουν την Τζένιφερ και της λένε πόσο της έχει εμπνεύσει με τον δυναμισμό της και τις επιτυχίες της», συμπλήρωσε ο Άφλεκ.

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Αφού παρακολούθησαν μαζί το Φεστιβάλ της Βενετίας, η JLo με τη σειρά της επαίνεσε τον αγαπημένο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη νέα του ταινία, "Η τελευταία μονομαχία".

The Last Duel | Official Trailer | 20th Century Studios
Κλείσιμο


«Πέρασα τόσο όμορφα !! Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δείτε αυτήν την ταινία !!» αναφέρει σε βίντεο που έχει ανεβάσει από την διαμονή τους στην Ιταλία. «Είναι το πρώτο σενάριο που έγραψαν ο Ματ και ο Μπεν μαζί με τη Νικόλ Χόλοφσενερ μετά την ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» !! Και είναι καταπληκτικό !! Η ερμηνεία όλου του καστ είναι φανταστική ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)



Η Λόπεζ και ο Άφλεκ άρχισαν να βγαίνουν ξανά τον Απρίλιο, αμέσως μετά τον χωρισμό της 52χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ .

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2002 και χώρισε τον Ιανουάριο του 2004. Ωστόσο, η δεύτερη φορά τους φαίνεται να πηγαίνει καλά.


Ειδήσεις σήμερα

AUKUS: Η Γαλλία περνά στην αντεπίθεση – Κλίμα δυσαρέσκειας σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Έκρηξη ηφαιστείου στη Λα Πάλμα: Αγωνία για την πορεία της λάβας - Χιλιάδες εκκενώσεις, εκατοντάδες κατεστραμμένα σπίτια

Έλενα Πολυχρονοπούλου - Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή: «Θέλω να πληρώσει για όλα ο σύντροφός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης