Μπεν Άφλεκ: «Νιώθω δέος για τη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον κόσμο» - Δείτε βίντεο
Η Λόπεζ και ο Άφλεκ άρχισαν να βγαίνουν ξανά τον Απρίλιο, αμέσως μετά τον χωρισμό της 52χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ
Για πρώτη φορά μετά την αναζωπύρωση του ερωτικού ειδυλλίου τους ο Μπεν Άφλεκ μιλάει δημόσια για την αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ.
«Έχω δέος για την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο», δήλωσε ο 43χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο Adweek. «Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία».
Ο Άφλεκ συνέχισε να επαινεί τη Λόπεζ, η οποία έχει καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει. Έγχρωμες γυναίκες πλησιάζουν την Τζένιφερ και της λένε πόσο της έχει εμπνεύσει με τον δυναμισμό της και τις επιτυχίες της», συμπλήρωσε ο Άφλεκ.
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Αφού παρακολούθησαν μαζί το Φεστιβάλ της Βενετίας, η JLo με τη σειρά της επαίνεσε τον αγαπημένο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη νέα του ταινία, "Η τελευταία μονομαχία".
«Πέρασα τόσο όμορφα !! Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δείτε αυτήν την ταινία !!» αναφέρει σε βίντεο που έχει ανεβάσει από την διαμονή τους στην Ιταλία. «Είναι το πρώτο σενάριο που έγραψαν ο Ματ και ο Μπεν μαζί με τη Νικόλ Χόλοφσενερ μετά την ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» !! Και είναι καταπληκτικό !! Η ερμηνεία όλου του καστ είναι φανταστική ».
Η Λόπεζ και ο Άφλεκ άρχισαν να βγαίνουν ξανά τον Απρίλιο, αμέσως μετά τον χωρισμό της 52χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ .
Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2002 και χώρισε τον Ιανουάριο του 2004. Ωστόσο, η δεύτερη φορά τους φαίνεται να πηγαίνει καλά.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.