Τομ Κρουζ: High-tech ληστές ξεκλείδωσαν το αυτοκίνητό του και έκλεψαν ό,τι υπήρχε μέσα

Τομ Κρουζ: High-tech ληστές ξεκλείδωσαν το αυτοκίνητό του και έκλεψαν ό,τι υπήρχε μέσα

Κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το πολυτελές όχημα, παρόλο που λειτουργεί με ψηφιακή τεχνολογία και όχι με κλειδί

τομ
High-tech ληστές οργάνωσαν μία μεγάλη απάτη, προκειμένου να κλέψουν το αυτοκίνητο του Τομ Κρουζ και τελικά... τα κατάφεραν.

Αν και ο ηθοποιός νόμιζε πως είχε εξασφαλίσει την ασφάλεια του πολυτελούς οχήματος μάρκας BMW αξίας 100.000 λιρών, έχοντας ένα συγκεκριμένο κωδικό scanner για το ξεκλείδωμά του αντί για το συνηθισμένο κλειδί, οι ληστές τελικά δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου.

bmw


Ο Τομ Κρουζ βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, Mission Impossible και σύμφωνα με την Sun είχε αφήσει το αυτοκίνητό του έξω από το ξενοδοχείο Birmingham.

Οι ληστές κατάφεραν να φτιάξουν ένα κλώνο-αντίγραφο του barcode που χρησιμοποιούσε ο Τομ Κρουζ για το αυτοκίνητο. Μόλις ο ένας εκ των δύο προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, αυτόματα στάλθηκε σήμα με τον κωδικό στο σύστημα του ιδιοκτήτη. Τότε, κατάφεραν να το παραβιάσουν, να αλλάξουν τον κωδικό και να βάλουν μπρος το όχημα. Εν τέλει, όχι μόνο το ξεκλείδωσαν, αλλά το οδήγησαν κιόλας μακριά από το σημείο που βρισκόταν. Και όλα αυτά... κάτω από την μύτη της ομάδας ασφαλείας του ηθοποιού.

Κλείσιμο
TM-Graphic-Pg8-1


«Είναι μεγάλη ντροπή και για τους ανθρώπους της ασφάλειας που δεν το κατάλαβαν, αλλά και για τους ληστές, που πίστευαν ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα βρεθεί», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού στην Sun.

Το αυτοκίνητο τελικά, βρέθηκε από τις Αρχές λίγες ώρες αργότερα σε ένα μέρος περίπου 8 λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο, όπου βρισκόταν, καθώς έφερε πάνω του συσκευή εντοπισμού. Δυστυχώς, όμως,  όλα  τα υπάρχοντα του Τομ Κρουζ, που βρίσκονταν μέσα, εξαφανίστηκαν. Προς το παρόν συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθούν οι υπεύθυνοι. 





Ειδήσεις σήμερα:

Μέγκαν Μαρκλ: Η απουσία της από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου αποδείχτηκε πολύ ευχάριστη είδηση για την βασιλική οικογένεια

Πέθανε στα 82 του ο Άκης Τσοχατζόπουλος

«Συναγερμός» σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη - Τουλάχιστον 30 κρούσματα κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης