Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου και Ανδρέας Παναγιώτου: Βάπτιση με λαμπερούς καλεσμένους - Φωτογραφίες

Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου και Ανδρέας Παναγιώτου: Βάπτιση με λαμπερούς καλεσμένους - Φωτογραφίες

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, με 170 προσκεκλημένους -  Ακολούθησε δεξίωση στον Πύργο Μελισσουργού στο Λαγονήσι

vaptisi1
Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία του real estate, Ανδρέα Παναγιώτου, οι οποίοι βάπτισαν το πρώτο τους παιδί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Ο μικρός πήρε το όνομα Αριστοτέλης.

vaptisi3
Η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου και ο Ανδρέας Παναγιώτου ανάμεσα στους γονείς της Αλεξάνδρας, Δήμητρα Γραβάνη και Γρηγόρη Λούφη, και το γιο της Αλεξάνδρας, Γρηγόρη.
vaptini4
Η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου και ο Ανδρέας Παναγιώτου με τους νονούς του μικρού Αριστοτέλη, Τζούλια και Παρασκευά Παναγή.
vaptisi2
Άποψη από τη δεξίωση της βάπτισης του μικρού Αριστοτέλη.


Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με τους 170 προσκεκλημένους να καταφθάνουν στην Ελλάδα από πόλεις του εξωτερικού όπως το Λονδίνο, η Ιταλία, η Κύπρος και το Ντουμπάι. Οι νονοί του μικρού Αριστοτέλη, Παρασκευάς και Τζούλια Παναγή, συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς με τον Ανδρέα, αφού έχουν κοινή καταγωγή από την Κύπρο.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε δύο χρόνια νωρίτερα στο Mayfair του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Claridge’s

Μετά το τέλος της βάπτισης, ακολούθησε δεξίωση στον Πύργο Μελισσουργού στο Λαγονήσι. Τη διασκέδαση των καλεσμένων είχε αναλάβει η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Στα highlights της βραδιάς, η Νίνα Λοτσάρη, πολύ καλή φίλη της Αλεξάνδρας, ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε τραγούδια στο ζευγάρι.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χορευτές βαμμένοι με φύλλα χρυσού και φωτιές στα χέρια εμφανίστηκαν στο χώρο, ανάμεσα στα τραπέζια των καλεσμένων και παρουσίασαν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό show. Τη διασκέδαση των παιδιών ανέλαβαν κλόουν και παιδαγωγοί ενώ στο χώρο είχε στηθεί ένα εντυπωσιακό carousel.

Η Αλεξάνδρα πραγματοποίησε δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η maxi τουαλέτα και η λαμπερή τιάρα που φορούσε στην Τελετή ήταν από τον σχεδιαστή Vretto Vrettako. Στη δεξίωση επέλεξε μίνι φόρεμα της διάσημης σχεδιάστριας Sylwia Romaniuk, που διατηρεί showroom στο Mayfair του Λονδίνου. 

Κλείσιμο
Ο Ανδρέας για ακόμη μία φορά επέλεξε κοστούμι Tom Ford.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης