Tο ξεχωριστό μήνυμα της Ρούνι Μάρα για την Γιορτή της Μητέρας

Tο ξεχωριστό μήνυμα της Ρούνι Μάρα για την Γιορτή της Μητέρας

Η ηθοποιός απέκτησε έναν γιο με τον σύζυγο της Χοακίν Φίνιξ το 2020 - Πήρε το όνομα «Ρίβερ» από τον αδικοχαμένο αδερφό του ηθοποιού

rooney_mara
Με αφορμή τον εορτασμό για τη Γιορτή της Μητέρας, η ηθοποιός Ρούνι Μάρα πέρασε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα σχετικά με τον οργανισμό προστασίας των ζώων, Farm Sanctuary, όπου είναι εθελοντές εκείνη και ο σύζυγος της, Χοακίν Φίνιξ.



Θέλοντας να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σχετικά με την μητρότητα και τη βιώσιμη ζωή, μίλησε στο Entertainment Tonight για την εμπειρία της ανατροφής του γιου της, Ρίβερ, που όπως λέει «άνοιξε την καρδιά της σε μία εντελώς νέα ζωή, γεμάτη ελπίδα».

Η ηθοποιός προέτρεψε τους ανθρώπους να καλλιεργήσουν έναν κόσμο «πιο ευγενικό και βιώσιμο», δίνοντας ως παράδειγμα την ανατροφή του γιου της, την οποία επιτυγχάνει «με όλους τους τρόπους, με τους οποίους η φύση σκόπευε» και τιμώντας επίσης τις μητέρες του ζωικού βασιλείου.

Κλείσιμο


«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, που μπορώ να αναθρέψω το γιο μου, με όλους τους τρόπους που θα ήθελε η φύση. Εύχομαι όλες οι μητέρες του ζωικού βασιλείου να μπορούσαν να βιώσουν αυτόν τον ιερό μητρικό δεσμό με τα μικρά τους, χωρίς την ανθρώπινη εκμετάλλευση», ανέφερε η ηθοποιός προσθέτοντας επιπλέον πως αν κανείς θέλει να προσφέρει τη βοήθεια του στις μητέρες των ζώων, θα μπορούσε να το κάνει προσφέροντας εθελοντικά τον χρόνο του στην οργάνωση.

Κατέληξε λέγοντας πως εύχεται και άλλες μητέρες να ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής, για τον οποίο μίλησε: «Καθώς γιορτάζω για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας, ελπίζω ότι θα συμμετάσχετε μαζί μου για να τιμήσετε όλες τις καταπληκτικές μητέρες και μητρικές φιγούρες που ξεχώρισαν στη ζωή σας».










Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;»: Viral το βίντεο με το «φλερτ» του 51χρονου «Τσάντλερ» με 19χρονη

Μέση Ανατολή: Κατάρ, Τουρκία και Ιράν τάσσονται υπέρ της έναρξης συνομιλιών

Σε Ακρόπολη, Φάληρο και Ν. Σμύρνη είχε «ξαναχτυπήσει» ο 22χρονος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης