Νίκος Μακρόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): Ο άλλος 30 χρόνια μουσικός, έπιασε δουλειά σε αποθήκη σούπερ μάρκετ για να ζήσει

Νίκος Μακρόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): Ο άλλος 30 χρόνια μουσικός, έπιασε δουλειά σε αποθήκη σούπερ μάρκετ για να ζήσει

Για τις συνέπειες της πανδημίας, αλλά και για την... απρόσμενη καλλιτεχνική του «συνύπαρξη» με τον Μάνο Ξυδού μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6

tragoudi_nikos_makropoulos_main_again_singer
Αποκλειστική συνέντευξη στον ΘΕΜΑ 104,6 και τους «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες», Δημήτρη Τυχάλα, Μιχάλη Μουσελίμη και Βασίλη Αναστασόπουλο, παραχώρησε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος.

Μία ημέρα μετά την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το Mega», ο γνωστός καλλιτέχνης εξήγησε πώς βρέθηκε να τραγουδά ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του Μάνου Ξυδού. Το «Πες μου τι έκανα» με περίμενε, είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας για την ευτυχή συγκυρία και, «θυμίζοντας» στους ακροατές το ξεκίνημά του από το ρεμπέτικο πάλκο και τα έντεχνα, αναφέρθηκε και στην πιο «ροκ» πλευρά του ως ερμηνευτή.

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, ειδικά στον χώρο του πολιτισμού και των τεχνών, εν μέσω πανδημίας, ο Νίκος Μακρόπουλος αποκάλυψε ότι οι μουσικοί του, άνθρωποι με δεκαετίες στο επάγγελμα, αναγκάστηκαν να αναζητήσουν αλλού δουλειές, προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους. «30 χρόνια μουσικός έπιασε δουλειά σε αποθήκη σούπερ μάρκετ» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος βρίκσεται πλέον στη Χαλκιδική, κάνοντας σχεδόν... αγροτική ζωή και επιβιώνοντας με τα ποσά της επιστρεπτέας προκαταβολής και τα 534 ευρώ που δίνει το κράτος.

Ο Νίκος Μακρόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για το μέλλον, θέλησε ωστόσο να παραμείνει αισιόδοξος μέχρι τέλους. Σε αυτό... συνέβαλαν και οι φίλοι του, Ντίμα Φιλίποφ και Γιώργος Λυκούδης, που του έκαναν... έκπληξη στον αέρα, αποκαλύπτοντας στους ακροατές άγνωστες έως τώρα ιστορίες από το παρελθόν του Νίκου Μακρόπουλου στο βόλεϊ και στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Ειδήσεις σήμερα 

Χρυσές Σφαίρες 2021: «Nomadland» και «Borat 2» οι μεγάλοι νικητές των βραβείων

Μέσα στο μήνα ξεκινάνε οι εμβολιασμοί των άνω των 40 στη Βρετανία

Νορβηγία: Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό λόγω της βρετανικής μετάλλαξης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης