Τηλεθέαση: Το Survivor έσπασε τα κοντέρ, η Δούκισσα μπήκε με το δεξί

Τηλεθέαση: Το Survivor έσπασε τα κοντέρ, η Δούκισσα μπήκε με το δεξί

Άγγιξε το 50% σε τέταρτο το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το οποίο πλέον είναι στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά, ενώ η πρεμιέρα της Νομικού έγινε με το δεξί

synthesis
Η κούρσα στην αρένα της τηλεθέασης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αλλαγές και πρεμιέρες νέων εκπομπών δημιουργούν μία ευχάριστη αναστάτωση, την ώρα που οι καταγγελίες γυναικών, οι οποίες υπέστησαν κακοποίηση καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της σκαλέτας πολλών εκπομπών. Κι ας υπάρχουν αντιδράσεις και προσπάθεια να σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει και σοκάρει την κοινωνία…


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)


Στην πρωινή ζώνη, το «Happy Day» έχει πλέον κατακτήσει την κορυφή, καθώς με ποσοστό 18% στο κοινό 18 – 54 δεν «πιάνεται» με τίποτα.



Κλείσιμο
Το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 επέστρεψε στην κορυφή στη ζώνη 10 με 1, με πλούσιο περιεχόμενο και την εξαιρετική συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου στη Φαίη Σκορδά, η οποία ξεπέρασε το 21%, ενώ ο μέσος όρος της εκπομπής έφτασε το 17% με μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο.



Στον ΣΚΑΪ, πολύ ψηλά ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό μεσημεράκι» να σημειώνει 18% στο δυναμικό κοινό, ενώ η Δούκισσα Νομικού με την πρεμιέρα του «Super Makeover» να ξεπερνά το 16% δείχνει μία καλή τάση για την απογευματινή ζώνη του σταθμού.


Σταθερά ψηλά οι «Ράδιο Αρβύλα» στο Open με μέσο όρο 18,5%, με την καθημερινή σειρά «Ήλιος» να είναι στη δεύτερη θέση με 18%.



Στο prime time η μάχη των ριάλιτι καλά κρατεί. Το «Master Chef» στο Star άγγιξε το 23% στο 18 – 54, ενώ οι «Άγριες Μέλισσες» κινήθηκαν κοντά στο 26% στο αντίστοιχο κοινό.


Τα κοντέρ όμως έσπασαν στον ΣΚΑΪ με το «Survivor» να συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης. Με 36% μέσο όρο στο 18 – 54, το ριάλιτι επιβίωσης δείχνει ότι φέτος είναι η χρονιά του. Σε τέταρτο, έφτασε το 50% ενώ στα περισσότερα τέταρτα ξεπέρασε το 40%.




Ειδήσεις σήμερα 

Σχεδόν 300.000 έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα - Το χρονοδιάγραμμα της παραλαβής των εμβολίων

Τι θα ισχύσει για την πρόωρη συνταξιοδότηση μετά το 2022

Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος: «Θα αποδοθούν οι τιμές που αρμόζουν στον ήρωα πυροσβέστη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης