Survivor: Το… θαύμα, η νέα «εισβολή» και ο πρώτος «μπλε» υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Το… θαύμα, η νέα «εισβολή» και ο πρώτος «μπλε» υποψήφιος προς αποχώρηση

Τραυματισμός, εισαγωγή σε νοσοκομείο, κόντρες,  μεγάλες ανατροπές και η Βαλέρια Χοψονίδου στην κρίση του κοινού-Δείτε βίντεο

survivor_red
Το τοτέμ της ασυλίας άλλαξε χέρια, η νέα παίκτρια των κόκκινων βοήθησε, Τριαντάφυλλος και Περικλής τσακώθηκαν και οι μπλε στον… τάκο, ήταν τα όσα είδαμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η διπλή νίκη των μπλε και στο αγώνισμα του φαγητού και στο κουΐζ γνώσεων, στο Κυριακάτικο επεισόδιο του Survivior 4,   μπορεί να τους γέμισε ξανά το στομάχι και να άφησε νηστικούς τους αντιπάλους τους, όμως όπως φάνηκε δεν τους βγήκε σε καλό. Το βράδυ αρκετοί παίκτες δεν κοιμήθηκαν καλά, με την Μαριλένα να ανεβάζει πυρετό και να οδηγείται στο νοσοκομείο.



Το πρωί ο νέος παίκτης Δημήτρης Μακρόπουλος έδειχνε διάθεση να βοηθήσει σε δουλειές, όμως όπως είπε ο Κρις Σταμουλης ακόμα είναι αρχή.


Κλείσιμο

Στην άλλη παραλία, των κόκκινων, ο Τριαντάφυλλος επιχείρησε να καταστρώσει το πλάνο στρατηγικής, όμως η προσπάθεια του κατέληξε σε τσακωμό με τον Περικλή Κονδυλάτο. Όλα ξεκίνησαν από την προτροπή του τραγουδιστή να μην απαντήσουν σήμερα σε ότι και αν κάνουν οι μπλε. Τελικά τίποτα δεν έμεινε αναπάντητο από Περικλή και Τριαντάφυλλο.



Πριν κοκκινοι καιο μπλε μπουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την ασυλία τους, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως για να μην υπάρχει ανισορροπία γυναικών στις ομάδες με την αναγκαστική απουσία της Σοφίας για 10 ημέρες λόγω τραυματισμού.
Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η κόκκινη ομάδα θα πάρει βοήθεια από τη νεα τους συμπαίκτρια, την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα.

«Έχω γεννηθεί στον Καναδά, στο Τορόντο. Ήρθα να φέρω την Κόκκινη ομάδα πιο γρήγορα στο δέκα» σημείωσε με χαμόγελο η νέα παίκτρια μόλις πήρε θέση πλάι στους νέους της συμπαίκτες. «Ναι, πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας».



Μάλιστα η Καρολίνα κατάφερε με το ξεκινημα να δείξει τη δυναμική της και κόντρα στην Ελευθερία Ελευθερίου έκανε το 3-2 για τους κόκκινους.



Το πάθος των κόκκινων στο κυνήγι της πρώτης τους νίκης ήταν εμφανές. Σε σημείο που μέχρι και η Ανθή Σαλαγκούδη κατάφερε να φέρει νίκη και την σημείωσε κόντρα στην δυνατή στα αγωνίσματα Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, ενώ και ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να νικήσει τον Πάνο Καλίδη.



Και... εγένετο το θαύμα. Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κάνει το 10-7 και να κερδίσει μετά από 8 σερί ήττες την πρώτη της ασυλία και να βάλει για πρώτη φορά στην διαδικασία ψηφοφορίας τους μπλε.



Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας νικητής ήταν ο Νίκος Μπαρτζής και έτσι θα έβγαζε τον εαυτό του εκτός διαδικασίας, αλλά θα τον έβαζε σε μια ακόμα πιο δύσκολη. Να επιλέξει τον συμπαίκτη του που θα μπει στους υποψήφιους προς αποχώρηση.




Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους μπλε ότι η πρώτη τους ήττα δεν τους επέτρεψε να σπάσουν το ρεκόρ των 9 συνεχόμενων νικών σε Survivor, ενώ δεν έλειψαν πάλι οι αντεγκλήσεις με… δόλωμα τη νίκη της Ανθής Σαλαγκούδη.




Σε ότι αφορά την ψηφοφορία, η  Βαλέρια Χοψονίδου με 6 ψήφους βγήκε στον... τάκο,  με τον Τριαντάφυλλό να σχολιάζει «καυστικά»  το αποτέλεσμα λέγοντας πως οι συμπαίκτες της δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι ήταν νέα παίκτρια και δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί, υπενθυμίζοντας και το θέμα που είχε με τα αφτιά της. 


Ειδήσεις σήμερα 

Εμβόλια: Δεν μας ανησυχούν οι μεταλλάξεις - Ισχυρή και ευρεία προστασία από τα υπάρχοντα σκευάσματα 

Αλεξανδρούπολη: Θρήνος για τον 46χρονο πυροσβέστη - Αφήσε πίσω τρία παιδιά 

Ντιέγκο Μαραντόνα: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους γιατρούς του 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης