Κορωνοϊός – Τζάρεντ Λέτο: Απίστευτο! Δεν γνώριζε για την πανδημία γιατί έκανε διαλογισμό στην έρημο

Κορωνοϊός – Τζάρεντ Λέτο: Απίστευτο! Δεν γνώριζε για την πανδημία γιατί έκανε διαλογισμό στην έρημο

«Ήμασταν εντελώς απομονωμένοι. Χωρίς κινητό, χωρίς επαφές. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε στον έξω κόσμο. Χθες επέστρεψα σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό», είπε στο μήνυμά του

Jared-Leto
Μετά τους παίκτες του γερμανικού Big Brother οι οποίοι μέχρι χθες αγνοούσαν ότι ένας ιός που ονομάζεται κορωνοϊός έχει αλλάξει τη ζωή μας ένας πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο Τζάρεντ Λέτο δεν γνώριζε και εκείνος για την ύπαρξή του και πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι ο κορωνοϊός έχει οριστεί ως πανδημία εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media ο λόγος που δεν ήταν ενήμερος οφείλεται στο γεγονός ότι για 12 ημέρες βρισκόταν απομονωμένος στην έρημο κάνοντας διαλογισμός.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πριν λίγες ώρες, μίλησε για αυτή του την εμπειρία.

«Ουάου. Πριν από 12 ημέρες ξεκίνησα έναν ήρεμο διαλογισμό στην έρημο. Ήμασταν εντελώς απομονωμένοι. Χωρίς κινητό, χωρίς επαφές. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε στον έξω κόσμο. Χθες επέστρεψα σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό. Έναν κόσμο αλλαγμένο για πάντα. Απίστευτο, τουλάχιστον. Λαμβάνω μηνύματα τώρα από φίλους και οικογένεια από παντού στον κόσμο και ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει. Ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε μέσα. Μείνετε ασφαλείς», έγραψε στο μήνυμά του ο Τζάρεντ Λέτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JARED LETO (@jaredleto) στις


Πάντως αυτό που μπορούμε να του αναγνωρίσουμε είναι ότι έχει ήδη εκπαιδευτεί στην… απομόνωση. Πολλοί ήταν οι φίλοι του που του είπαν πώς καλύτερα θα ήταν να είχε μείνει στην έρημο....

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Μπορεί να επιβιώσει για ώρες στον αέρα ο ιός, σύμφωνα με νέα μελέτη

Κορωνοϊός στη Βρετανία: Σκηνές χάους σε σούπερ μάρκετ για ένα πακέτο χαρτί υγείας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης