Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έβαψε κόκκινα τα νύχια του

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έβαψε κόκκινα τα νύχια του

Δείτε τις φωτογραφίες από τις κερκίδες όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου με την φίλη του

Makolei2
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν βρέθηκε στην Καλιφόρνια συνοδευόμενος από την σύντροφο και στενή συνεργάτιδά του Μπρέντα Σονγκ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα αμερικάνικου ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Los Angeles Rams και τους Arizona Cardinals.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν τα νύχια του 39χρονου ηθοποιού ο οποίος τα είχε βάψει κόκκινα.

Makolei
Makolei1
Makolei2


Από το «Μόνος στο Σπίτι» στο σήμερα
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε γνωστός όταν υποδύθηκε τον Κέβιν Μακάλιστερ στην ταινία Μόνος στο Σπίτι (Home Alone, 1990) και Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost in New York, 1992). Είναι επίσης γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Το Πλουσιόπαιδο (Richie Rich, 1994), Μόνος με τον Θείο (Uncle Buck, 1989), Το Κορίτσι Μου (My Girl, 1991), Μεγάλο Ταξίδι στην Περιπέτεια (The Pagemaster, 1994), και Party Monster (2003) καθώς και για την εμφάνισή του στο βίντεο κλιπ «Black or White» του Μάικλ Τζάκσον. Στο απόγειο της δόξας του, θεωρούνταν το πιο επιτυχημένο παιδί ηθοποιός.

Ο Κάλκιν κατατάχθηκε στη 2η θέση στις λίστες του VH1 και του E! «100 Σπουδαιότερα Παιδιά-Αστέρες» και «50 Σπουδαιότερα Παιδιά Αστέρες».
Στις 7 Σεπτεμβρίου 2004 συνελήφθη στην Οκλαχόμα Σίτι για κατοχή 17,3 γρ. μαριχουάνας και άλλων ουσιών για την οποία κατοχή παρέμεινε για λίγο υπό κράτηση, ενώ αφέθηκε αργότερα με εγγύηση 4.000 δολαρίων. Στην την ακρόαση στο δικαστήριο για πλημμελήματα για παραβάσεις για ναρκωτικά, δήλωσε αθώος στη δίκη ενώ αργότερα άλλαξε τη δήλωση σε ένοχος. Καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση με ένα χρόνο αναστολή και 540 δολάρια σε δικαστικά έξοδα.

Κλείσιμο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης