Η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ διέλυσαν τον αρραβώνα τους

Miley-Liam

Η pop star δεν ήθελε να γίνει μητέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού

Η pop star Μάιλι Σάιρους και ο ηθοποιός Λίαμ Χέμσγουορθ αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο ηθοποιός είχε διακαεί πόθο να γίνει πατέρας, αλλά η ατίθαση τραγουδίστρια, δεν συμφωνούσε στο να γίνει μητέρα.


Τα δημοσιεύματα επικαλούνται άνθρωπο από το στενό περιβάλλον τους, ο οποίος φέρεται να δήλωσε: «Αυτός θέλει παιδιά και δεν θέλει να το αναβάλει διαρκώς, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος σύμφωνα με την Μάιλι. Είναι συντετριμμένος. Η Μάιλι ακύρωσε τα σχέδια για το γάμο και ο Λίαμ έχει κουραστεί από όλο αυτό. Δεν μπορούν να τα βρουν τους τελευταίους μήνες. Στην ουσία η Μάιλι δεν θέλει να παντρευτεί. Είναι κάτι που όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν, εκτός από τον Λίαμ. Η οικογένειά του τον παρακαλεί εδώ και καιρό να το καταλάβει, αλλά αυτός είχε εμπιστοσύνη στην Μάιλι. Τώρα νιώθει πως είναι ηλίθιος». Το ζευγάρι, δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ενημέρωσή σχετικά με το γεγονός και αναμένεται με ενδιαφέρον η διάψευση ή η επιβεβαίωση του χωρισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης