Φωτογραφίες: Το after-Oscars «κόκκινο χαλί» ήταν πολύ πιο... σέξι
Συνηθίζεται τα πρώτα ονόματα του Χόλιγουντ να αλλάζουν τουαλέτες για τα θρυλικά πάρτι μετά την απονομή - Δείτε τις πιο καυτές αλλαγές
Χωρίς να υπάρχει φέτος μία και μόνη παρουσία που να συγκεντρώνει τα βλέμματα και να κλέβει τις εντυπώσεις, το «κόκκινο χαλί» των Όσκαρ
ήταν μάλλον εξίσου «φλατ» με την τελετή.
Οι σταρ επέλεξαν συντηριτικά τα φορέματά τους ώστε να μην.... τα ακούσουν από τους τηλεκριτικούς και τους ειδικούς επί της μόδας που περίμεναν πως και πως κάθε τους βήμα για να κρίνουν τα εντυπωσιακά και πανάκριβα φορέματα... Έτσι, φαίνεται πως περίμεναν την πιο... χαλαρή, τουλάχιστον από άποψη κριτικής, ώρα των after Oscars πάρτι για να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και να φορέσουν πιο αποκαλυπτικές και πιο σέξι τουαλέτες.
Η νικήτρια του α' γυναικείου ρόλου Μπρι Λάρσον στα Όσκαρ
Κλείσιμο
και στο πάρτι μετά
Η Αλίσια Βικάντερ που πήρε το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.