Rihanna: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες, το καλσόν και τα λεσβιακά υπονοούμενα!

Rihanna: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες, το καλσόν και τα λεσβιακά υπονοούμενα!

Αρνείται κατηγορηματικά ότι κάτι τρέχει με την φίλης της και δηλώνει εντελώς μόνη

Rihanna: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες, το καλσόν και τα λεσβιακά υπονοούμενα!
Αυτό το κορίτσι το έχει στο αίμα της να προκαλεί! Η Rihanna για άλλη μια φορά ταράζει τα νερά όσο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο twitter όσο και με τις νυχτερινές εξόδους της.

Με ένα άσπρο μπουρνούζι το οποίο άφηνε σχεδόν ακάλυπτο το στήθος της και με το κινητό στο χέρι της η Rihanna έβαλε φωτιά στο twitter. H νεαρή τραγουδίστρια με μαύρο μακρύ μαλλί (το αλλάζει κάθε μέρα) έστελνε μηνύματα από το κινητό της και ταυτόχρονα ενημέρωνε μέσω twitter τους 17.500.000 followers της.

Η Rihanna που δεν μένει μόνο στις προκλητικές της φωτογραφίες έχει τον τρόπο να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον των παπαράτσι και των θαυμαστών της. Η τραγουδίστρια αργά εθεάθη αργά το βράδυ με την κολλητή της Melissa Forde Η Η έξω από εστιατόριο. Οι δύο τους ήταν πιασμένες χεράκι - χεράκι και οι φήμες ότι τρέχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους οργιάζουν.

Η Rihanna στην νυχτερινή της έξοδο φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο από το οποίο φαινόταν το σέξι σκισμένο καλσόν της τύπου ζαρτιέρες.

Πάντως η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι κάτι τρέχει με την φίλης της και δηλώνει εντελώς μόνη! Ο χρόνος θα δείξει αν λέει… αλήθεια.
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης