Ποιος «βίασε» τη Scarlett Johansson;

Ποιος «βίασε» τη Scarlett Johansson;

Πάει ένας χρόνος από τότε που οι γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson έκαναν τον γύρο του κυβερνοχώρου και η 27χρονη ηθοποιός φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει ακόμη ό,τι συνέβη...

Ποιος «βίασε» τη Scarlett Johansson;
Πάει ένας χρόνος από τότε που οι γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson έκαναν τον γύρο του κυβερνοχώρου και η 27χρονη ηθοποιός φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει ακόμη ό,τι συνέβη.

Η Scarlett «άνοιξε» την καρδιά της στο περιοδικό «Stylist» και μίλησε για τα συναισθήματα που της δημιούργησε η δημοσιότητα που πήρε το θέμα. «Ήταν απαίσιο. Ένιωσα απόλυτα βιασμένη. Δεν είχα ιδέα για το πόσο ευάλωτοι είμαστε όλοι μας, τελευταία, όμως, το συνειδητοποιούμε με τα σκάνδαλα και τους χάκερς που κλέβουν προσωπικές φωτογραφίες».

Κλείσιμο
«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό που μου συνέβαινε», πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός και τόνισε: «Προς στιγμή νόμιζα πως ήταν κάποιος γνωστός μου που ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες στο Internet και αυτό με έκανε τα τρελαίνομαι περισσότερο. Έψαχνα όλους τους φίλους μου και τελικά όταν ανακάλυψα πως δεν ήταν κανένας από αυτούς που γνώριζα για 20 χρόνια, ανακουφίστηκα πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης