Τα 100ά του γενέθλια γιόρτασε ο
Ντικ Βαν Ντάικ, με τον ίδιο να εξομολογείται πως πρόκειται για τη «μεγαλύτερη μέρα» της ζωής του. Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου ο ηθοποιός πέρασε χρόνο με την οικογένειά του σε μια συγκέντρωση, στην οποία βρέθηκε και το PEOPLE.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Ντικ Βαν Ντάικ μοιράστηκε μερικά λόγια, απευθυνόμενος με χιούμορ στους παρευρισκόμενους.
«Αυτή είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου — και η πιο μεγάλη σε διάρκεια», είπε αστειευόμενος, με το κοινό να γελά και να χειροκροτεί.
«Έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις λόγω των γενεθλίων μου. Κάθε δημοσιογράφος λέει το ίδιο πράγμα: “Λοιπόν, πώς είναι να είσαι 100 χρονών;” Και εγώ απαντώ: “Δεν είναι αρκετό”», συνέχισε. Ο Βαν Ντάικ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:
«Σας ευχαριστώ που ήρθατε, όλοι. Διασκεδάστε. Μπορώ να δω μόνο μέχρι ένα σημείο και να ακούσω μέχρι ένα σημείο, αλλά δίνω όσο περισσότερη προσοχή μπορώ».
Σε δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο Οκτώβριο, ο Ντικ Βαν Ντάικ είχε εξομολογηθεί πως, αν γνώριζε ότι θα έφτανε σε αυτή την ηλικία
θα φρόντιζε πιο σωστά τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει:
«Καμιά φορά καυχιέμαι που έφτασα τα 100, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ήξερα πως θα ζούσα τόσο πολύ, θα φρόντιζα καλύτερα τον εαυτό μου. Και είναι απογοητευτικό, γιατί δεν ξέρω τι έκανα σωστά. Εκτός από εκείνη (τη σύζυγό μου, Αρλίν), δεν έκανα τίποτα σωστά».