Συμβόλαιο με τον οίκο Christian Dior έχει εδώ και καιρό η Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard, η οποία έχει αναλάβει ως πρόσωπο του οίκου τις διαφημιστικές καμπάνιες των αξεσουάρ του. Η 35χρονη Cotillard πόζαρε πρόσφατα για τη νέα τσάντα του οίκου, Lady, που είναι από δέρμα κροκόδειλου.
Συμβόλαιο με τον οίκο Christian Dior έχει εδώ και καιρό η Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard, η οποία έχει αναλάβει ως πρόσωπο του οίκου τις διαφημιστικές καμπάνιες των αξεσουάρ του. Η 35χρονη Cotillard πόζαρε πρόσφατα για τη νέα τσάντα του οίκου, Lady, που είναι από δέρμα κροκόδειλου. Την φωτογράφηση έκανε ο Steven Klein και στο φόντο φιγουράρει το σήμα του Χόλιγουντ.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.