Σελένα Γκομέζ: Φλέρταρε με ποδοσφαιριστές και έγινε viral - «Είμαι ελεύθερη»

Σελένα Γκομέζ: Φλέρταρε με ποδοσφαιριστές και έγινε viral - «Είμαι ελεύθερη»

Η διάσημη ποπ σταρ διέκοψε την προπόνηση, ενώ βρισκόταν καθισμένη στο γήπεδο και άρχισε να φωνάζει - Το βίντεο που ανέβασε

selena_gomez_gipedo1
Η Σελένα Γκόμεζ έδειξε για ακόμη μία φορά, ότι συνηθίζει να κάνει χιούμορ με έναν αντισυμβατικό τρόπο, για τα δεδομένα του Χόλιγουντ.

Τουλάχιστον αυτό επιβεβαιώνει η πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο, με πρωταγωνίστρια την ίδια μέσα να βρίσκεται σε ένα γήπεδο, την ώρα που μία ομάδα ποδοσφαιριστών έκανε προπόνηση.

Ενώ καθόταν στο έδαφος, άρχισε να... φλερτάρει την ομάδα και πιο συγκεκριμένα, να φωνάζει: «Είμαι ελεύθερη», προσπαθώντας να τραβήξει το ενδιαφέρον των αθλητών. «Είμαι λίγο απαιτητική, αλλά θα σας αγαπήσω πάρα πολύ» τόνισε στο ίδιο ύφος.

Δείτε το βίντεο

Το κλιπ έγινε viral και τα σχόλια άρχισαν να παίρνουν «φωτιά». Πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν το γεγονός ότι η ίδια δηλώνει ελεύθερη, ενώ δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον πρώην της Τζίτζι Χαντίντ, Ζέιν Μαλίκ. Άλλοι γράφουν, ότι το βίντεο είναι πιθανότατα από μία στιγμή στο παρελθόν.

Δύο φορές viral μέσα σε λίγες μέρες
Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις της και οι αναρτήσεις της στα social media είναι σπάνιες, η Σελένα Γκομέζ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα, για ακόμη μία φορά.

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο σόου της Μπιγιονσέ. Η αντίδραση της Γκομέζ όμως σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με τον σωματοφύλακά της, την ανέβασε στην κορυφή των trending topics σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γκομέζ έγινε θέαμα πριν καν ακόμα η Μπιγιονσέ ανέβει στη σκηνή. Καθώς πήγαινε στη θέση της, η ηθοποιός βρέθηκε να διαπληκτίζεται έντονα με έναν από τους σωματοφύλακές της. Η έντονη ανταλλαγή απόψεων τράβηξε την προσοχή της πλειονότητας των θεατών, με κάποιους να σπεύδουν να καταγράψουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δείτε το βίντεο


Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Από την Ελλάδα είχε περάσει ο 32χρονος Σύρος που μαχαίρωσε παιδιά στο Ανεσί

Ευρωβαρόμετρο: Οι Έλληνες οδηγοί μιλάνε στο κινητό, τρέχουν και τσακώνονται

Τα τρία «πρόσωπα» του καιρού το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου - Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης