Χώρισαν η JLo και o Marc Anthony

Χώρισαν η JLo και o Marc Anthony

Με τρεις αποτυχημένους γάμους και για τους δύο (δύο για τη Jlo και έναν για τον Marc Anthony), η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony, φάνηκε πως είχαν βρει επιτέλους την αληθινή αγάπη

Χώρισαν η JLo και o Marc Anthony
Με τρεις αποτυχημένους γάμους και για τους δύο (δύο για τη Jlo και έναν για τον Marc Anthony), η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony, φάνηκε πως είχαν βρει επιτέλους την αληθινή αγάπη, όταν αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από επτά χρόνια, ενώ την ευτυχία τους σφράγισαν και δύο δίδυμα παιδιά.

Όμως, την Παρασκευή, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι δεν ήταν πια μαζί. Μια είδηση που κανείς δεν περίμενε και σόκαρε τους θαυμαστές τους, αφού αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood.
Κλείσιμο

"Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε ένα τέλος στο γάμο μας. Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση", δηλώνει το ζευγάρι σε επίσημη ανακοίνωσή του.  "Έχουμε χωρίσει φιλικά και λύσαμε αρμονικά όλα τα θέματα. Είναι μια οδυνηρή απόφαση και για μας και για τους γύρω μας, όμως θα θέλαμε αυτή τη δύσκολη στιγμή  να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης