Εκτός από τους 170.000 θεατές, την Beyoncé απόλαυσαν ο σύζυγός της Jay-Z και η φίλη της Gwyneth Paltrow
UPD:
«Φωτιές» άναψε την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ Glastonbury στο Σόμερσετ της Βρετανίας η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyoncé.
Εκτός από τους 170.000 θεατές, την Beyoncé απόλαυσαν ο σύζυγός της Jay-Z και η φίλη της Gwyneth Paltrow.
Με ένα κοντό, «καυτό» σορτσάκι και ένα χρυσό, εφαρμοστό σακάκι η τραγουδίστρια αναστάτωσε το Glastonbury.
«Αυτή τη στιγμή παρακολουθείτε το όνειρό μου! Ευχαριστώ που δεχτήκατε εμένα και τη μπάντα μου απόψε. Πάντα ήθελε να ήμουν μια ροκσταρ και απόψε…. Είμαστε όλοι ροκσταρς», είπε η τραγουδίστρια απευθυνόμενη στο εκστασιασμένο πλήθος.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών