Όζι και Σάρον Όσμπορν: Ο θυελλώδης γάμος, η εξάρτηση στο σεξ, η απιστία και η απόπειρα ανθρωποκτονίας

Όζι και Σάρον Όσμπορν: Ο θυελλώδης γάμος, η εξάρτηση στο σεξ, η απιστία και η απόπειρα ανθρωποκτονίας

Οι πολλές ευκαιρίες που έδωσε η τηλεπερσόνα στον τραγουδιστή, τους έφεραν να είναι σήμερα ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ

ozzy-sharon-0
Τα 40 χρόνια του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα, Σάρον και Όζι Όσμπορν - μία σχέση που έχει συζητηθεί πολύ για τις σοβαρές κρίσεις του ζευγαριού. Ο εθισμός στα ναρκωτικά και η εξάρτηση του τραγουδιστή στο σεξ ήταν τα βασικότερα εμπόδια στην εξέλιξή της σχέσης τους, αλλά η επιμονή της τηλεπερσόνας να σώσει τον γάμο της, τους έκανε ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Όσμπορν όχι μόνο απάτησε και μάλιστα πολλάκις τη σύζυγό του, αλλά είχε κάνει και απόπειρα να τη σκοτώσει, όντας  θολωμένος από τις εξαρτήσεις. Με το πέρας του χρόνου ωστόσο, οι δυο τους επέλεξαν να ζητήσουν βοήθεια από σύμβουλο γάμου και όπως όλα δείχνουν αυτό πέτυχε, με αποτέλεσμα σήμερα να κλείνουν 4 δεκαετίες μαζί.

osbourne


Την ιδιαίτερη αυτή ημέρα γιόρτασε το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Σάρον Όσμπορν ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έκανε τον δικό της απολογισμό για όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζει τον σύζυγό της.

«Το 2022 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για μένα. Σηματοδοτεί τα 40 χρόνια από τον γάμο μου με τον λατρεμένο μου Όζι. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν 18, είμαστε πάνω από 52 χρόνια φίλοι, εραστές, ανδρόγυνο, παππούδες και αδελφές ψυχές. Πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο. Σε αγαπώ Όζι», έγραψε στην ανάρτησή της.



Με τη σειρά του, ο τραγουδιστής των Black Sabbath δημοσίευσε μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τον γάμο τους και στη λεζάντα έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια. Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου».

Κλείσιμο


Η γνωριμία τους 

Όζι και Σάρον Όσμπορ γνωρίστηκαν το 1970, όταν η διάσημη σήμερα τηλεπερσόνα ήταν μόλις 18 ετών. Την περίοδο εκείνη, ο πατέρας της, Ντον Άρντεν, εκπροσωπούσε στα μέσα το συγκρότημα των Black Sabbath. Εννέα χρόνια αργότερα, ο Άρντεν απέλυσε τον Όζι από τους Black Sabbath και έτσι η Σάρον άρχισε να εκπροσωπεί η ίδια τον μελλοντικό της σύζυγο.

Οι δυο τους δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι, ενώ ο σταρ της χέβι μέταλ ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Θέλμα Ράιλι. Από φίλοι έγιναν ζευγάρι το 1979 και παντρεύτηκαν το 1982. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν τρία παιδιά, τις κόρες του, Έιμι και Κέλι και τον γιο τους Τζακ.

H απόπειρα να τη σκοτώσει


Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή το 1989, όταν ο Όζι όσμπορν επιτέθηκε στη Σάρον και συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με θύμα τη Σάρον. Παρόλα αυτά, η απόφασή της να μείνει παντρεμένη με τον άνθρωπο που παραλίγο να της αφαιρέσει τη ζωή, ήταν κάτι αναπάντεχο για τα μέσα ενημέρωσης της εποχής.

«Δόξα τω Θεώ που ο δικαστής τον έβαλε σε θεραπεία για έξι μήνες. Είχα χρόνο να σκεφτώ πραγματικά τι έπρεπε να κάνει», είχε πει η τηλεπερσόνα στο ντοκιμαντέρ «Biography: Nine Lives of Ozzy Osbourne» τον Σεπτέμβριο του 2020. «Του είπα “Δεν θέλω τα χρήματα αλλά αν το ξανακάνεις αυτό, ή θα σε σκοτώσω ή θα με σκοτώσεις εσύ”», συμπλήρωσε.

Ozzy Osbourne reveals he almost killed Sharon in drunken rage | 60 Minutes Australia


Τα ναρκωτικά, η εξάρτηση στο σεξ και η άστατη ζωή του Όσμπορν

Το 2013, ο τραγουδιστής διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει από τη γυναίκα του. Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχθηκε πως η σχέση τους «είναι σε σκοτεινό σημείο» από το 2011. «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το 'χα ρίξει στο ποτό και τα ναρκωτικά», αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Facebook. Ο frontman των Black Sabbath ζήτησε συγγνώμη από οικογένεια και φίλους για την «παράλογη συμπεριφορά» του και ανακοίνωσε ότι «είμαι νηφάλιος εδώ και 44 ημέρες». Η δήλωσή του ήρθε σε απάντηση σχολίων ότι με την επί 30 χρόνια σύζυγό του δεν είναι πλέον μαζί και ζούνε χωριστά. Ο 64χρονος τότε Οζμπορν, απολογήθηκε στους θαυμαστές του τονίζοντας πως «προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Το γεγονός ότι ο Όσμπορν πέρα από τα ναρκωτικά, ήταν εθισμένος στο σεξ δεν είναι κάτι άγνωστο στον κόσμο του Χόλιγουντ. Ο ίδιος μάλιστα είχε ζητήσει βοήθεια από ειδικούς για να το ξεπεράσει και να προστατεύσει τον γάμο του με τη Σάρον Όσμπορν, που χρονολογείται από το 1982. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός, ότι το 2016 ο Όσμπορν πήγε σε ειδική κλινική απεξάρτησης από το σεξ, αφού παραδέχτηκε ότι είχε απατήσει τη σύζυγό του με διάφορες γυναίκες. Σε συνέντευξη που ακολούθησε το επόμενο διάστημα στην Independent, o ίδιος υποστήριξε ότι: «Η Σάρον είναι ακόμα εδώ, εγώ είμαι ακόμα εδώ, οπότε παρά τα σκαμπανεβάσματα μας, είμαστε ακόμα μαζί».

Sharon Osbourne Says She Was Broken in Every Sense Because of Ozzy's Cheating | Good Morning Britain


Ο χωρισμός και η επανασύνδεση

Τον Μάιο του 2016 και μετά από 33 χρόνια γάμου, οι φήμες για παράνομο δεσμό του Όσμπορν με μία κομμώτρια ήταν η αφορμή να ραγίσει το γυαλί ανάμεσά τους. «Ειλικρινά σε αυτό το σημείο σήμερα δεν έχω ιδέα τι θα κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου», είχε πει η Σάρον στο «The Talk» τότε. «Δεν ξέρω πού πάω, με ποιον θα πάω. Και χρειάζομαι μόνο χρόνο για να σκεφτώ. Πραγματικά να σκεφτώ τον εαυτό μου, τι θέλω πραγματικά Επειδή είμαι 63 ετών και δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι», εξήγησε.
Ωστόσο, η ίδια έδωσε ακόμη μία ευκαιρία στον σύζυγό της και από τον Ιούλιο του 2016, είναι ξανά μαζί. «Έχουν ερωτευτεί ξανά», είχε πει πηγή στο Us και πρόσθεσε ότι «η θεραπεία ζευγαριών όπου και ανέτρεξαν για βοήθεια, έσωσε τον γάμο τους». Ο ροκ σταρ επιβεβαίωσε την είδηση ​​αργότερα τον ίδιο μήνα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Good Morning America , αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους ήταν «επέστρεψαν σε καλό δρόμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης