Εξιτήριο πήρε ο γιος της Φωτεινής Ψυχίδου και του Δημήτρη Κοργιαλά. Ο μικρός Θανάσης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από το Πρω1νό του ANT1.
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού είχε μεταφέρει τα όσα της ανεφέρε η Φωτεινή Ψυχίδου, ότι δηλαδή ο μικρός «έπαθε μια λοίμωξη πάνω στην ίωση, έκανε υποτροπή και πέρασε πάρα πολύ δύσκολα». Τέλος καλό, όλα καλά, αφού ο μικρός πήρε εξιτήριο και βρίσκεται ήδη στο σπίτι, όπως πρόδωσαν οι αναρτήσεις των γονιών του:
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.