Ο Τιμολέων Διαμαντής είναι από χθες το βράδυ ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα καθώς κατάφερε να βγει νικητής στο Master Chef. Σήμερα ο βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία αλλά και τη νίκη του. Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως δεν υπήρξε ο καλύτερος μαθητής της τάξης του, ενώ ήταν αρκετά ζωηρός.
Έντονη αίσθηση δε προκάλεσε και ο τρόπος που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Για κάποιο διάστημα είχε σταματήσει να εργάζεται στο φανοποιείο και ασχολήθηκε περισσότερο με την ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
«Διατροφές, λιπομετρήσεις, έπρεπε να ασχοληθείς με το φαγητό… Ξεκίνησα εντελώς τυχαία όταν δεν δούλευα, ξεκίνησα με ένα κέικ. Στα 21 μου, μου είχε αφήσει κάποια υλικά η μαμά μου, το έκανα κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο!», εξομολογήθηκε.
Μάλιστα ένα χρόνο μετά μπήκε σε σχολή μαγειρικής και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.