Κανάκης - Ρένεση: Ψάχνουν βέρες!

Κανάκης - Ρένεση: Ψάχνουν βέρες!

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα φάμε και κουφέτα!

Κανάκης - Ρένεση: Ψάχνουν βέρες!
Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται ότι πηγαίνει η σχέση του Αντώνη Κανάκη και της Κλέλιας Ρένεση, μιας και πρόσωπα από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι μέσα στο 2014 θα έχουμε ευχάριστα μαντάτα για το ερωτευμένο ζευγάρι!
 
Ο παρουσιαστής και η ηθοποιός όχι μόνο αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο σπίτι του Αντώνη στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης, αλλά δείχνουν ότι ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που ήδη ξεκίνησαν να κάνουν και σχέδια για βέρες και κουφέτα.
 
Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης μπορεί να είχε τη φήμη του εργένη, αλλά πλέον όσοι τον ξέρουν λένε «ξεχάστε τον Αντώνη που ξέρατε. Με την Κλέλια έχει γίνει άλλος άνθρωπος». Κι έχουν δίκιο, αφού φαίνεται ότι στο πρόσωπο της πανέμορφης ηθοποιού βρήκε το άλλο του μισό. «Πρώτη φορά τον βλέπουμε τόσο ενθουσιασμένο», λένε οι ίδιες πηγές σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού YES!
 
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης