Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγουμίλησε για την απουσία τηλεοπτικών προτάσεων στην καριέρα της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Weekenders». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω ηλικιακών στερεοτύπων στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι έχει κλείσει πόρτες με τη στάση της. Παράλληλα, μίλησε για τη δύναμη του πολιτισμού, τονίζοντας τον ρόλο του ως πηγή θεραπείας για τον άνθρωπο.
«Δεν έχω καμία τηλεοπτική πρόταση, γιατί δεν μπορούν να με κατατάξουν κάπου. Μου έχουν πει συγκεκριμένα "θέλουμε μία κάτω των 40 και μία άνω των 60". Αυτό! Ναι, είναι αλήθεια! Αυτό ακούω συνεχώς. Τουλάχιστον, όσον αφορά εμένα, δεν ξέρω τι ισχύει για άλλους. Ρόλοι υπάρχουν για όλους, αλλά τι να σου πω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d84uu4r2707t)
Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι έχει ενοχλήσει κάποιον στον χώρο ή ότι έχει κλείσει άθελά της κάποιες πόρτες. «Οι πόρτες, στις οποίες έχω δουλέψει είναι πάντα ανοιχτές. Τα σχόλια που ακούω για μένα είναι θετικά, δεν νομίζω ότι έχω ενοχλήσει κανέναν», τόνισε.
Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στη δύναμη του πολιτισμού, υπογραμμίζοντας τον ρόλο του ως πηγή θεραπείας. «Ο πολιτισμός προσφέρει ίαση στην ψυχή. Δεν είναι τυχαίο που, στο παρελθόν, η Επίδαυρος ήταν Ασκληπιείο και όχι θέατρο. Ο κόσμος πήγαινε εκεί για ίαση και, μέσα σε αυτήν τη διαδικασία, το θέατρο λειτουργούσε ως μέσο θεραπείας. Ο πολιτισμός είναι φως στο σκοτάδι», σημείωσε.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή