Την αποκαλυπτική δήλωση της Ελένης Μενεγάκη ότι δεν θα έλεγε όχι σε έναν ακόμη γάμο σχολίασαν στο «Πρωινό mou» με τη Φαίη να υποστηρίζει την Ελένη.
«Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά γιατί σας φαίνεται περίεργο; Δεν είπε ότι θα το κάνει αύριο, αλλά κάποια στιγμή», είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής, ενώ υποστήριξε την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μιλήσει για την προσωπική της ζωή μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από το χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο: «Πάντως είναι φυσιολογικό. Εδώ από σχέση βγαίνεις και δεν μπορείς, πόσο μάλλον από μια μεγάλη σχέση και μια μεγάλη οικογένεια. Όταν βγαίνεις από μια σχέση θέλεις ένα χρόνο για να συνέλθεις, να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη και μετά να μπεις σε μια άλλη σχέση».
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.