Τα νυχτοπερπατήματα του παίκτη στην απέναντι καλύβα, δεν αρέσουν καθόλου στους υπόλοιπους, οι οποίοι πλέον παρατηρούν κάθε του κίνηση.
Στο επεισόδιο της Κυριακής 11 Ιουνίου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, σχολίασαν ότι έλειπε για αρκετές ώρες από την καλύβα.
«Ο Κωνσταντίνος τον τελευταίο καιρό γενικότερα χάνεται στη Μπλε ομάδα. Σήμερα έλειπε 2 με 3 ώρες. Καταλάβαμε ότι θα είναι στους Μπλε» είπε στην κάμερα του ριάλιτι η Μαριαλένα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cta121r76zfl)
«Δεν με αφορά αν έχουν ενοχληθεί. Τι είμαι; Υποχείριο; Άβουλος; Το παιδάκι τους; Αν έχουν σπαστεί, δεν με αφορά. Εφόσον στον αγωνιστικό χώρο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα, είμαι οκ» δήλωσε από τη μεριά του ο Βασάλος.
Στο ίδιο επεισόδιο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.
«Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γύρισε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.