Νεφέλη Κουρή: «Επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς»

Νεφέλη Κουρή: «Επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς»

«Μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα» συμπλήρωσε η ηθοποιός 

Nefeli_Kouri
Η Νεφέλη Κουρή παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την παρουσία της στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την «Αλεξία» αναφέρθηκε στους τους ρόλους που της δίνονται,  στην 5χρονη κόρη της και στον σύζυγό της και φωτογράφο, Γιώργο Καπλανίδη.

«Η Αλεξία στο "Μαύρο Ρόδο" Θέλει να εξερευνήσει την Ελισάβετ, έχει την τάση να "ρουφάει" πράγματα για να της ανοιχτούν άλλοι κόσμοι. Η Αλεξία έχει μεγαλώσει σε μία ιδιόρρυθμη οικογένεια, επιθυμία της είναι να ενώσει την οικογένεια της, νιώθει ότι τα μέλη της έχουν διασκορπιστεί σε ένα βούρκο. Την ενοχλεί που ο πατέρας της ασχολείται με τη νύχτα και ο τρόπος που εκείνος φέρεται στις γυναίκες. Η Αλεξία θα γίνει πολύ επικριτική με τη διπλή ζωή της μητέρας της, θα επέμβει και θα προσπαθήσει να μάθει αλήθειες, δεν της αρέσει να της λένε ψέματα. Γυρίσαμε κάποιες σκηνές με την Ηλέκτρα Νικολούζου – τη μητέρα μου – τις οποίες κάναμε με τόση ένταση και ειλικρίνεια που δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε» σημείωσε αρχικά για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο». 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnvpqa9si7td)

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και την κόρη της τόνισε:  «Κουβαλάω την “Αλεξία” όλη μέρα στο σπίτι μου, μιλάω μόνη μου, ο άντρας μου με ρωτάει "τι λες". Η κόρη μου πολλές φορές απαντάει "η μαμά λέει τα λόγια της". Η κόρη μου αντιλαμβάνεται ότι παίζω στην τηλεόραση, με βλέπει λίγο και μετά μου λέει να της βάλω παιδικά. Είμαστε τέσσερις αδελφές, οι γονείς μου λάτρευαν τα παιδιά, ο πατέρας μου είναι εκπαιδευτικός και η μητέρα μου είχε παιδικό σταθμό και είναι παιδοψυχολόγος».

Επιπλέον η Νεφέλη Κουρή μίλησε για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό κατά τα νεανικά της χρόνια: «Ήμουν πολύ καλή αθλήτρια, έκανα στίβο, πλησίαζαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα, άλλα έπαθα έναν τραυματισμό και αυτό με έριξε. Οι γονείς μου δούλευαν πολύ και δεν μπορούσαν να με στηρίξουν, στις προπονήσεις και στα μετάλλια, ήμουν συνήθως μόνη μου. Πέρασα στο τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Αθηνών και η αδελφή μου, που ήταν στην Αρχιτεκτονική, μου είπε να πάω στη θεατρική ομάδα του Πολυτεχνείου. Στο Πολυτεχνείο είχε και πολλά αγόρια, γιατί στη φιλοσοφική είχαμε κοριτσομάνι». 

Όσον αφορά στην εμφάνισή της και στο γεγονός πως μικροδείχνει τόνισε, πως πολλοί στον δρόμο δεν πιστεύουν ότι είναι μητέρα: «Η εμφάνιση μου θεωρώ ότι και με παγιδεύει και με βοηθάει στους ρόλους, επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς. Και μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, "αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί". Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει "έχω παιδί". Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα & ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnvpwry0v4r5)

Κλείσιμο
Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Καπλανίδη, δήλωσε: «Είναι δύσκολο να ζεις με ένα φωτογράφο, ο Γιώργος δουλεύει πολύ, έχει πολλά ταξίδια και δε βλεπόμαστε πάρα πολύ. Δε μας βγάζει ποτέ φωτογραφίες, δεν θέλει να ακουμπάει την κάμερα, όταν δεν είναι στη δουλειά, ο πατέρας μου, μας βγάζει πιο πολλές φωτογραφίες».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnvpy16f5i3d)

«Πολλές φωτογραφίες με έβγαζε ο Γιώργος όταν γνωριστήκαμε. Γνωριστήκαμε σε μία φωτογράφιση το 2013 για το περιοδικό "Όζον", όταν έκανα την παράσταση "Ερωτόκριτος", άλλα δεν έγινε κάτι τότε. Μετά από πολλά χρονιά ξανασυναντήθηκαμε έξω τυχαία» αποκάλυψε σχετικά με τη γνωριμία με τον σύζυγό της.

Κλείνοντας η Νεφέλη Κουρή αναφέρθηκε στην 5χρονη κόρη της: «Η κόρη μας είναι πέντε ετών, ο μπαμπάς της είναι ερωτευμένος μαζί της, άλλα εκείνη έχει λίγο κόλλημα με έμενα, ίσως και λόγω του θηλασμού».



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε τη διάθεση να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης στους πιο αδύναμους

Η αλλόκοτη «μπηχτή» του Μάθιου Πέρι για τον Κιάνου Ριβς στα απομνημονεύματά του

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και επιχειρήσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου - Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης